ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Μπεργκ

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ γύρισε και έδωσε στον Παναθηναϊκό αυτό που του έλειπε, το σημείο αναφοράς. Το Onsports σας προσφέρει τα highlights της επιστροφής του Σουηδού.

Αυτό που όλοι περίμεναν, έγινε κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Μάρκους Μπεργκ γύρισε στα γήπεδα μετά από 68 ημέρες αποχής κι επιβεβαίωσε πως είναι με διαφορά ο καλύτερος επιθετικός όχι απλά του Παναθηναϊκού, αλλά ολόκληρου του πρωταθλήματος. Ο Σουηδός μπήκε στο ματς στο 76', χρειάστηκε έξι λεπτά για την πρώτη ευκαιρία και οκτώ για το πρώτο του γκολ, το οποίο έσπευσε να πανηγυρίσει με τους ανθρώπους που τον βοήθησαν όσο κανείς άλλος στο δύσκολο διάστημα της αποθεραπείας.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με μια σειρά. Ο Μπεργκ κατάφερε να μπει στην αποστολή, έχοντας πάρει το «ΟΚ» από τους γιατρούς κι έχοντας αποφασίσει ο Αναστασίου πως θα του δώσει λεπτά συμμετοχής για να αρχίσει να «λύνεται» και να βρίσκει πατήματα για τη συνέχεια. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έκανε το δεύτερο γκολ, και παρότι ο Παναιτωλικός μείωσε, φαινόταν πως δεν θα αργούσε η ώρα της αλλαγής.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις