ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρανιέρι: «Να τρώνε… χόρτο οι παίκτες της Ελλάδας»

Ρανιέρι: «Να τρώνε… χόρτο οι παίκτες της Ελλάδας»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε για την πορεία της Ελλάδας μέχρι στιγμής στα προκριματικά του Euro τονίζοντας πως θέλει να δει περίσσιο πάθος από τους ποδοσφαιριστές του.

Συνέντευξη στη ΝΕΡΙΤ παραχώρησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι εκνευρισμένος για το γεγονός πως δεν έχει πάρει ακόμα νίκη με την ομάδα, και πως θέλει οι ποδοσφαιριστές του να… τρώνε χόρτο στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ποια εξήγηση δίνετε για το ξεκίνημα της Εθνικής στα προκριματικά του EURO 2016: «Ειλικρινά δεν περίμενα ένα τέτοιο ξεκίνημα από την ομάδα. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολα. Η εξήγηση ποικίλει. Η αλλαγή προπονητή ήδη σου προκαλεί άγχος. Οι παίκτες δεν με ξέρουν και εγώ δεν τους ξέρω. Δεν ξέρουν τι ακριβώς ζητάω. Όταν γυρίσεις από ένα Μουντιάλ οι ομάδες έχουν πίεση. Το Μουντιάλ μπορεί να κάψει την ενέργεια. Πάνα έχω στόχο να μάχομαι στο γήπεδο, να δώσω τα πάντα για τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί. Αν δεν πάρεις την πρώτη ευκαιρία εγώ θα σου δώσω δεύτερη. Πρέπει να παίξουμε παιχνίδι-παιχνίδι. Κάθε ματς είναι τελικός. Πρέπει να πάμε μόνο για τη νίκη με τα Ν. Φερόε αλλά δεν θα είναι εύκολο. Να είμαστε έξυπνοι και γρήγοροι και να το θέλουμε. Θέλω οι παίκτες μου να τρώνε… χόρτο».

Για την κριτική που έχει δεχτεί και να σκέφτηκε να παραιτηθεί: «Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα να παραιτηθώ. Είμαι προγραμματισμένος και θέλω πάντα το μάξιμουμ από τον εαυτό μου. Το ίδιο ζητάω και από τους παίκτες. Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι πως θα νικήσουμε τα Ν. Φερόε».

Νιώθετε πίεση για την πρόκριση: «Αισθάνομαι έντονη πίεση. Εγώ πρώτος πιέζω τον εαυτό μου. Την πίεση όμως θα την πάρω όλη πάνω μου γιατί είμαι θετικός άνθρωπος και θέλω να μετατρέψω την πίεση σε θετική ενέργεια».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις