ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστασίου: «Όταν το πιστεύουμε, μπορούμε!»

Αναστασίου: «Όταν το πιστεύουμε, μπορούμε!»

Ο Γιάννης Αναστασίου μοίρασε συγχαρητήρια κι επεσήμανε στους παίκτες του Παναθηναϊκού πως όταν πιστεύουν στις ικανότητές τους μπορούν να κερδίσουν τον καθέναν

Απόλυτα ικανοποιημένος με τους ποδοσφαιριστές του ήταν ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μοίρασε μπράβο, και υπογράμμισε πως όταν οι «πράσινοι» πιστεύουν στις δυνατότητές τους, τότε μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε! Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ήταν απόλυτα ικανοποιημένος για την τήρηση του τακτικού πλάνου από πλευράς παικτών και διαρκώς μοίραζε μπράβο στους παίκτες του.

«Αξίζετε πολλά μπράβο και συγχαρητήρια. Σας έχω πει αρκετές φορές ότι αν είμαστε όπως πρέπει και συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι οι νίκες θα έρχονται. Απόψε το πιστέψατε και αποδείχθηκε πως όταν το πιστεύουμε μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Και πάλι μπράβο, πήραμε μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αναστασίου στα αποδυτήρια της Τούμπας, μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις