ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σενάριο για Φετφατζίδη

ΠΑΟΚ: Σενάριο για Φετφατζίδη

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τα εξωτερικό, ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη από τη Τζένοα

Αρκετά νωρίς άρχισαν τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με ένα από αυτά, ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει εκδηλώσει ένα πρώιμο ενδιαφέρον για τον Γιάννη Φετφατζίδη της Τζένοα! Όπως αναφέρεται στον ιταλικό Τύπο, οι Θεσσαλονικείς έχουν πλησιάσει την ομάδα της Γένοβας έτσι ώστε να ενημερωθούν για το αν υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη. Περισσότερα δεν αναφέρονται, για το τι απάντησαν οι Ιταλοί και αν όντως έχουν πρόθεση να τον παραχωρήσουν στον ΠΑΟΚ ή κι αν ο ίδιος θέλει τον επαναπατρισμό για χατίρι της ομάδας του Αναστασιάδη.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως φέτος ο Γιάννης Φετφατζίδης έχε χάσει τη θέση βασικού στη Τζένοα. Όχι γιατί ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν πείθει τους προπονητές του, αλλά γιατί αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που τον πήγε αρκετά πίσω. Υπενθυμίζεται πως ο Φετφατζίδης πωλήθηκε στην Τζένοα τον Σεπτέμβριο του 2013.

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις