ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρεμβάσεις Σιμιτζόγλου για ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Παρεμβάσεις Σιμιτζόγλου για ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Την άμεση παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Κων. Σιμιτζόγλου προκάλεσαν οι βαρύτατες καταγγελίες του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας για την επίθεση που δέχτηκε με σιδερόβεργα ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, Χρ. Ζωγράφος, στον Κολωνό.

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατονόμασε τον Δημήτρη Μελισσανίδη ως τον άνθρωπο που τηλεφώνησε και απείλησε τον κ. Ζωγράφο, οδήγησε τον εισαγγελέα να καλέσει τόσο τον κ. Μαρινάκη όσο και τους κ. Μελισσανίδη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή για ένορκες καταθέσεις που θα συμπεριληφθούν στην ήδη υπάρχουσα δικογραφία για την απόπειρα δολοφονίας του Ζωγράφου.

Ο κ. Μαρινάκης φέρεται να μίλησε για απειλές κατά του Ζωγράφου από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και μάλιστα υποστήριξε πως αυτές έγιναν τηλεφωνικά από τηλέφωνο του γραφείου του, γεγονός που πιθανόν να οδηγήσει ακόμη και στην άρση τηλεφωνικών συνομιλιών όλων των εμπλεκομένων προσώπων.

Οι μάρτυρες αναμένεται να καταθέσουν εντός της βδομάδας.

Συστάσεις σε Αγγελόπουλους, Δ. Γιαννακόπουλο

Στο μεταξύ, ο κ.Σιμιτζόγλου έχει καλέσει για το πρωί της Τέταρτης (10.00) τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, προκειμένου να τους κάνει συστάσεις: «σχετικά με ανακοινώσεις που έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό, ο ένας εναντίον του άλλου και εναντίον των ομάδων καλαθοσφαίρισης, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αντιστοίχως», όπως αναλυτικά αναφέρει το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις