ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαρρής: «Δεν ξέρω καλά αγγλικά»

Σαρρής: «Δεν ξέρω καλά αγγλικά»

Η... κατρακύλα του Γιώργου Σαρρή συνεχίζεται, καθώς πρόεδρος της ΕΠΟ με νέες δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό δικαιολογήθηκε για τα όσα είχε πει που αφορούσαν τον Χιου Ντάλας λέγοντας ότι δεν ξέρει καλά αγγλικά!

Παράλληλα ο παράγοντας από την Χίο ζήτησε από άλλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ... θυμήθηκε να αναλάβει την ευθύνη της πρόσληψης του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σαρρής στη ΝΕΡΙΤ:

«Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πολλά. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, οι παράγοντες, η πολιτεία και όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο'».

Για τον Ρανιέρι: «Εγώ ανέλαβα την ευθύνη της πρόσληψης του Ρανιέρι. Συζητήσαμε με πολλούς υποψήφιους και εγώ που μίλησα μαζί του, θεώρησα πως το βιογραφικό και η εμπειρία του σε μεγάλα κλαμπ, θα αποτελούσαν μία σιγουριά στην Εθνική ομάδα. Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην δική μας πραγματικότητα».

Για τον Φύσσα και τον Βόκολο που είχε πει ότι αποφάσισαν εκείνοι για τον Ρανιέρι: «Όταν ανακοίνωσα ότι θα κλείσουμε τον Ρανιέρι, Βόκολος - Φύσσας μου είπαν πως πρόεδρε αυτή είναι μεγάλη επιτυχία. Αυτό είχα πει. Και αν θέλουν να το διαψεύσουν».

Για την αποζημίωση του Ρανιέρι: «Υπάρχει μία προφορική συμφωνία. Νομίζω ότι ο κύριος Ρανιέρι είναι σοβαρός άνθρωπος και θα λυθεί η συνεργασία τις επόμενες ημέρες».