ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟ:Οι παίκτες έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών

ΠΑΟ:Οι παίκτες έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών

Οι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού θέλοντας να δώσουν ελπίδα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και έδωσαν σύσσωμοι δείγμα για λογαριασμό του Κέντρου Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ και του Συλλόγου Όραμα – Ελπίδας. Αυτές τις Άγιες ημέρες έγιναν και αυτοί αρωγοί της προσπάθειας να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα δείγματα καλύπτοντας ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων.

Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης! Δώσε ΕΛΠΙΔΑ… Δώσε ΖΩΗ… Ίσως είσαι απλά ένα άτομο σ’ αυτόν τον κόσμο, όμως για κάποιον μπορείς να γίνεις ολόκληρος ο κόσμος του».

Για να γίνετε εθελοντές δότες αρκεί να είστε μεταξύ 18 – 45 ετών, πρόθυμοι να βοηθήσετε οποιονδήποτε στον πλανήτη σας έχει ανάγκη. Η διαδικασία της δειγματοληψίας είναι απλή, ολιγόλεπτη και ανώδυνη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται, χωρίς ραντεβού, στο Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών - Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων της Κλινικής ΡΕΑ (Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9495071-2).

Σχετικές ειδήσεις