ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2016: Το ξύλο, η υπόθεση βιασμού και η… γκολάρα (photos+video)

Euro 2016: Το ξύλο, η υπόθεση βιασμού και η… γκολάρα (photos+video)

Από το βράδυ της Παρασκευής (10/6) όλη η Ευρώπη κινείται σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς μετά και την έναρξη του Euro 2016.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Το φυσιολογικό θα ήταν να ασχολούμαστε μόνο με όσα είδαμε και θα δούμε μέσα στα γήπεδα και πρωταγωνιστές να –μόνο- είναι οι παίκτες των εθνικών ομάδων που θα δώσουν τη δική τους μάχη για την κατάκτηση του τροπαίου. Όμως η γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν διεξάγεται στο αναμενόμενο κλίμα χαράς...

Τα επεισόδια στη Μασσαλία και το ξύλο των οπαδών

Αγγλία και Ρωσία αναμένεται να αναμετρηθούν σε λίγες ώρες (22:00), όμως χθες (10/6) οι οπαδοί των δύο χωρών άρχισαν τη δική τους μάχη.

d

Καφετέριες, διαλύθηκαν από κάμποσες καρέκλες και πέτρες σε επεισόδια που διήρκησαν περίπου 15 λεπτά, μέχρι την επέμβαση στης αστυνομίας που απέκλεισε την περιοχή της Μασσαλίας. Στη «μάχη» μπήκαν και μερικοί Γάλλοι οπαδοί, με τις Αρχές να βρίσκονται «standby» για το βραδινό παιχνίδι, καθώς χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνος.

Σκάνδαλο με Ντε Χέα

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Euro 2016, πυροδοτήθηκε «βόμβα» στην Ισπανία, με τα ΜΜΕ της χώρας να αναφέρουν πώς ο τερματοφύλακας της εθνικής Ισπανίας παρέα με τον Ίκερ Μουνιαΐν της Μπιλμπάο, εμπλέκονται σε σκάνδαλο βιασμού το οποίο ξεκίνησε το 2006!

Την είδηση αποκάλυψε η εφημερίδα «Eldiario», που έχει στην κατοχή της τις σχετικές καταθέσεις. «Τόσο το συγκεκριμένο κορίτσι, όσο και προστατευόμενη μάρτυρας με τον κωδικό TP3 κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τα αγόρια, καθώς αρνήθηκαν να έχουν επαφές μαζί τους. Το συμβάν έλαβε χώρα σε σουίτα ξενοδοχείου πέντε αστέρων στη Μαδρίτη και δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Ο προαγωγός τους υποσχέθηκε ότι αν πήγαιναν με τους ποδοσφαιριστές και έκαναν ό,τι τους ζητούσαν θα έπαιρναν πολλά χρήματα» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

29a61a0141838d5e937b70ec46fed432 L

H ταυτότητα του Μουνιαΐν έχει εξακριβωθεί, ενώ μένει να επιβεβαιωθεί αν ο Ντε Χέα ήταν όντως ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που ήταν παρών στο συμβάν ή αν ήταν αυτός που έκλεισε το ραντεβού. Ο Ντε Χέα πάντως σε συνέντευξή του, ξεκαθάρισε πώς όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα είναι ψέματα: «Είναι όλα ψέματα. Νιώθω ακόμα πιο δυνατός αποφασίζοντας να μείνω στην εθνική ομάδα... Είναι όλα ψέματα κι είναι πλέον στα χέρια των δικηγόρων μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. Μου δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη για να προπονηθώ πιο σκληρά. Είμαι ένας ήρεμος τύπος οπότε είναι δύσκολο κάτι να με επηρεάσει. Κι όταν κάτι δεν είναι αληθές, τότε υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για να μην επηρεαστείς. Όταν το έμαθα ήμουν στο play room. Γνωρίζω τι έχω κάνει με τη ζωή μου. Είναι όλα ψέματα».

Η μασκότ του Euro 2016 είναι και sex toy!

Τα τρία ονόματα που είχε να επιλέξει το κοινό ήταν τα: SuperVictor, Driblou και Goalix

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, δεν μπορούσαν να προβλέψουν το μπέρδεμα που θα προέκυπτε από το όνομα που πήρε η μασκότ του EURO 2016!

Σύμφωνα με τον Guardian, το κοινό έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε τρία ονόματα για την μασκότ και μετά από τη σχετική ψηφοφορία «βαφτίστηκε» Super Victor.

s

Και κάπου εδώ ξεκινάει το μπέρδεμα καθώς στις μηχανές αναζήτησης το όνομα αυτό παραπέμπει σε... σεξουαλικά βοηθήματα.

Η UEFA αναφέρει πως το όνομα βασίστηκε στην ιδέα της νίκης και αναφέρεται στις υπερδυνάμεις που απέκτησε το μικρό αγόρι όταν βρήκε μια μαγική κάπα, ποδοσφαιρικά παπούτσια και μια μπάλα.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η UEFA δεν παράγει ερωτικά βοηθήματα», τονίζεται χαρακτηριστικά από την Ομοσπονδία.

Το κλάμα του Παγιέ, η... γκολάρα και οι ομορφιές της εξέδρας!

Ας πάμε τώρα και στα όμορφα γεγονότα που είδαμε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Η Γαλλία με απίστευτο γκολ του άσου της Γουέστ Χαμ στο 89’, έκαμψε την αντίσταση της Ρουμανίας (2-1) και ξεκίνησε με το δεξί την διοργάνωση.

Τη στιγμή που έγινε αλλαγή από τον ξέσπασε σε κλάματα, με τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου το λόγο:

«Είναι μια μεγάλη τιμή για 'μένα. Μπορεί η Ρουμανία να μην κατάφερε να μας απειλήσει και τόσο, όμως μας πήρε αρκετή ώρα να μπούμε στο ματς. Είχαμε ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς. Το γκολ που σημείωσα μας δίνει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Εκεί οφείλεται και η αντίδραση μου και τα δάκρυα στο τέλος».

d48b19ccce1ee299256aa13db070a42e L

Τέλος, αφήσαμε τις ομορφιές της εξέδρας. Πολλές γυναίκες βρέθηκαν στο «Stade de France», τραβώντας τα βλέμματα και παίζοντας τη δική τους... μπάλα! Μπορείτε να απολαύσετε μερικές στην gallery του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις