ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕ Σπάρτη: «Πάρε ΤΩΡΑ θέση στη Football League»

ΑΕ Σπάρτη: «Πάρε ΤΩΡΑ θέση στη Football League»
Από την Δευτέρα 1η Αυγούστου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕ Σπάρτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με την «Βασίλισσα» να κατακτά τον τίτλο στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και παράλληλα την άνοδο στη Football League. Οι Λάκωνες έβαλαν ήδη πλώρη για το ταξίδι τους στις επαγγελματικές κατηγορίες και εκτός από το «χτίσιμο» της ομάδας, «τρέχουν» και το κομμάτι των εισιτηρίων διαρκείας.

Την ερχόμενη Δευτέρα (1/8) τίθενται σε κυκλοφορία οι νέες κάρτες, σε προσιτές τιμές για τον φίλαθλο κόσμο, ο οποίος θα απολαύσει φέτος ένα από τα πιο αμφίρροπα και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Επίσης με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας η ΠΑΕ χορηγεί δωρεάν και την κάρτα μέλους, το πρόγραμμα της οποίας καθώς και όλα τα ξεχωριστά προνόμια της θα ανακοινωθούν σύντομα. Τέλος, για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει οικογενειακό εισιτήριο με προνομιακές τιμές για τον γονιό και τα παιδιά, προκειμένου να βρεθούν μαζί στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Πάρε θέση τώρα! ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2016-2017

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ολοκλήρωσε με επιτυχία την περσινή σεζόν, κατακτώντας την πρώτη θέση στην 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και παράλληλα την άνοδο στη Football League.

Φέτος βρίσκεται στη σέντρα της νέας εποχής, με μοναδικό στόχο να γίνεται ακόμα καλύτερη για νέες επιτυχίες.

Αυτός ο στόχος θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ μας.

Με την παρουσία στο γήπεδο, την ηθική στήριξη και την ενίσχυση που θα της δώσει την ώθηση για να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ανακοινώνει πως από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου και ώρα 12μ.μ. ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Κλείσε θέση ΤΩΡΑ δίπλα στην ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος σε ένα από τα πιο αμφίρροπα και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, αποκτώντας ένα εισιτήριο διαρκείας!

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ συναισθανόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα, θέτει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας σε προσιτές τιμές, έτσι ώστε να διευκολύνει την απόκτηση τους από τους φιλάθλους. Επίσης για πρώτη φορά θέτει σε κυκλοφορία και οικογενειακό πακέτο, ώστε να βρίσκονται στο γήπεδο όσο περισσότεροι μικροί μας φίλοι.

Προτεραιότητα στην αγορά θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, οι οποίοι μπορούν να ανανεώσουν την κάρτα τους μέχρι και την Παρασκευή 5 Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσει η διάθεση για τους νέους κατόχους.

Για ανανέωση αλλά και για νέα αγορά, είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του ΑΦΜ (Αριθμού Φορολογικού Μητρώου) καθώς και η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης (η αίτηση καθώς και οι όροι αγοράς βρίσκονται στο site spartafc.gr και στην κατηγορία «Κάρτες διαρκείας»).

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ (Βρασίδου 144, Κτίριο Β, 1ος όροφος).

Με την αγορά κάρτας διαρκείας η ΠΑΕ χορηγεί ΔΩΡΕΑΝ και την κάρτα μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, αξίας 10 €.

Ώρες διάθεσης: 10:00-16.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο spartafc@spartafc.gr.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946677901

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΕΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 180 €

VIP 300 €

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΟΝΙΟΣ 180 € + ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ 70 €

Σημείωση:

1η: Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες και για όλους τους εντός έδρας του πρωταθλήματος Football League 2016 - 17. Οι κάρτες VIP ισχύουν και για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, μέχρι και την 2η φάση.

2η: Το οικογενειακό εισιτήριο ισχύει για παιδιά έως και 15 ετών, για τη αγορά του οποίου απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης. Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει περιορισμένες θέσεις.

3η: To πρόγραμμα και τα προνόμια της κάρτας μέλους θα ανακοινωθούν σύντομα».

Πηγή: dokari.gr