ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της Μπαρτσελόνα

Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της Μπαρτσελόνα

Ποιο είναι, όμως, το μεγάλο μυστικό των Καταλανών;

Σε κάθε ταξίδι της Μπαρτσελόνα, οι παίκτες της ομάδας κλείνονται στο δικό τους κόσμο.

Πίσω από κλειστές πόρτες και με πλήρη μυστικότητα, οι Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ καταστρώνουν τα σχέδιά τους για να... τρομοκρατήσουν ακόμα μία αμυντική γραμμή.

Κανείς δεν ήξερε ποιο είναι το μεγάλο τους μυστικό, μέχρι που το αποκάλυψε απροκάλυπτα ένας συμπαίκτης τους, ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Προς γενική απογοήτευση αρκετών, που θα περίμεναν κάποια εξειδικευμένη μέθοδο προετοιμασίας, όπως γιόγκα, ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης κλπ, οι σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου χαλαρώνουν με το «Ludo», όπως λέγεται στα ισπανικά, ο «Γκρινιάρης», το διάσημο παιδικό παιχνίδι που μεγάλωσε γενιές παιδιών στην Ελλάδα!

«Όλα ξεκίνησαν από την τελευταία χρονιά του Πεπ (Γκουαρντιόλα). Ο Μέσι, ο Σουάρες, ο Μασεράνο και ο (τιμ μάνατζερ) Πέπε Κόστα είναι η μία ομάδα, εγώ, ο Ινιέστα, ο Μπουσκέτς κι ο Τζόρντι Άλμπα είναι η άλλη. Περνάμε καταπληκτικά και νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο από το να φοράς τα ακουστικά σου και να απομονώνεσαι από τους συμπαίκτες σου στο αεροπλάνο. Τις προάλλες που πήγαμε στο Κατάρ, παίζαμε Ludo έξι συνεχόμενες ώρες», δήλωσε ο Κροάτης μέσος.

Σχετικές ειδήσεις