ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Το πρόγραμμα της ημέρας (18/06)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Το πρόγραμμα της ημέρας (18/06)

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας (18/06) στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018.

Ημέρα των εκπλήξεων ήταν η Κυριακή (17/6) στο Μουντιάλ 2018 που διεξάγεται στην Ρωσία, καθώς η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία γνώρισε την ήττα 1-0 από το Μεξικό, ενώ η Βραζιλία, που θεωρείται από τα βασικά φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, έμεινε στο 1-1 με την Ελβετία. Η μοναδική ομάδα που… γεύτηκε τη νίκη στον 5ο όμιλο, ήταν η Σερβία με το 1-0 επί της Κόστα Ρίκα.

WCMesa01

Η συνέχεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018, δίνεται την Δευτέρα (18/6) όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία ματς, ένα για τον 6ο όμιλο, όπου μετέχουν Γερμανία και Μεξικό και δύο για τον 7ο, με τους «κόκκινους διαβόλους» του Βελγίου και τα «Τρία Λιοντάρια» της Αγγλίας να ξεκινούν με το ρόλο του φαβορί.

Η αρχή στην 5η ημέρα του Μουντιάλ θα γίνει στο Νίζνι, όπου στις 15:00 η Σουηδία θα παίξει απέναντι στη Νότια Κορέα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Οι Σκανδιναβοί και οι Ασιάτες χρειάζονται τη νίκη, ούτως ώστε να εκμεταλλευτούν την ήττα της Γερμανίας, αλλά και να μην μείνουν πίσω από το Μεξικό.

Belgium

Στην συνέχεια, η δράση μεταφέρεται στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης. Αρχικά, τις 18:00 το Βέλγιο, που συγκαταλέγεται στα φαβορί, θα παίξει κόντρα στον Παναμά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» καλούνται να αποδείξουν πως μπορούν να διαχειριστούν την πίεση και να πάρουν το πρώτο «τρίποντο» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Τέλος, η αυλαία της 5ης ημέρας θα πέσει στην Volgograd Arena. Στις 21:00 η Τυνησία θα παίξει απέναντι στην Αγγλία, με τα «Λιοντάρια» να αναζητούν τη νίκη που θα τους φέρει σε θέση… πρόκρισης.

England

Συνοπτικά, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018:

Πηγή: Onsports.gr

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη στην Πεντέλη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (18/06) το τεράστιο έπαθλο;

Σχετικές ειδήσεις