ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ: Σάλος με διαφήμιση που υπόσχεται αμοιβή σε όποια γυναίκα μείνει έγκυος από ποδοσφαιριστή!

Μουντιάλ: Σάλος με διαφήμιση που υπόσχεται αμοιβή σε όποια γυναίκα μείνει έγκυος από ποδοσφαιριστή!

Αίσθηση και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η καμπάνια που λάνσαρε γνωστή αλυσίδα fast food ενόψει του Μουντιάλ στη Ρωσία.

Και πώς όχι όταν οι υπεύθυνοι του Burger King, πρόσφεραν ένα σεβαστό ποσό, αλλά και... δωρεάν μπέργκερς εφ’ όρου ζωής σε όποια γυναίκα καταφέρει να μείνει έγκυος από ποδοσφαιριστή!

«Οι γυναίκες που θα καταφέρουν να "πάρουν" τα καλύτερα ποδοσφαιρικά γονίδια θα προωθήσουν την επιτυχία της ρωσικής ομάδας για τις επόμενες γενιές», ανέφερε η επίμαχη διαφήμιση, προκαλώντας κακό χαμό με αποτέλεσμα η αλυσίδα fast-food να την αποσύρει και να ζητήσει συγγνώμη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το BBC, αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση που οι Ρωσίδες παρουσιάζονται ως… κυνηγοί αναζητώντας ανδρική σάρκα.

Τοπικά ΜΜΕ περιγράφουν μάλιστα γλαφυρά τον τρόπο που οι ντόπιες «ψαρεύουν» ξένους οπαδούς που ταξίδεψαν στη χώρα για το Μουντιάλ.
«Τρικ του έρωτα: Ρωσίδες καλλονές “πιάνουν” ξένους φιλάθλους», έγραψε χαρακτηριστικά η εφημερίδα Moskovskiy Komsomolets, ενώ η ιστοσελίδα Championat δημοσίευσε κείμενο με τίτλο «Πώς οι Ρωσίδες καλλονές παγιδεύουν τους ξένους».

Από την άλλη, παρουσιαστής ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι «εκατοντάδες ή χιλιάδες ντίβες έχουν συρρεύσει στη Μόσχα με την ελπίδα να γνωρίσουν ξένους φιλάθλους»…

Σχετικές ειδήσεις