ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ: «Δεν είμαι πορνοστάρ, είμαι θύμα του... » ισχυρίζεται η πιο «καυτή» οπαδός της Ρωσίας

Μουντιάλ: «Δεν είμαι πορνοστάρ, είμαι θύμα του... » ισχυρίζεται η πιο «καυτή» οπαδός της Ρωσίας

Τον τίτλο της πιο σέξι οπαδού της Ρωσίας, για τις εμφανίσεις της στην εξέδρα, έχει κατακτήσει επάξια η Νατάλια Νεμτσίμοβα.

Η Natalya Nemchinova φωτογραφήθηκε κρατώντας δύο σημαιούλες της χώρας της, ενώ φορούσε μία παραδοσιακή τιάρα, ένα σέξι λευκό τοπ και ένα λευκό εφαρμοστό παντελόνι, προκαλώντας αίσθηση στην πρεμιέρα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Αφού λοιπόν έκλεψε όλα τα βλέμματα, μοιραίο ήταν να αρχίζουν να «σκαλίζουν» το και το παρελθόν της, βγάζοντας… λαβράκι και μάλιστα «καυτό» λες και βγήκε μόλις από τη σχάρα!

Σύμφωνα λοιπόν με τα διεθνή Μέσα, η Ρωσίδα καλλονή βγάζει τα προς το ζην, ιδρώνοντας τα… σεντόνια και ως πορνοστάρ.

Άκρως ακατάλληλα βιντεάκια και φωτογραφίες από το αμαρτωλό παρελθόν της, ξαναείδαν μάλιστα, με μεγαλύτερο ενδιαφέρον, το φως της δημοσιότητας δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο φιλοθεάμον ανδρικό κοινό να την απολαύσει σε πολύ πιο ιδιαίτερες στιγμές και γιατί όχι να κάνει και… ατομική προπόνηση μαζί της λόγω φυσικά Μουντιάλ!

Σύμφωνα, δε, με τις κακές γλώσσες έχει εμφανιστεί σε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου, ακατάλληλες για ανηλίκους, αλλά και σε φιλμ για «swingers» (ανταλλαγή ζευγαριών) με ψευδώνυμα, όπως: Natali Nemtchinova, Natalia Andreeva, Delilah G, Danica, Amanda, Asya και Annabell, μεταξύ άλλων.

Δεν είναι πάντως γνωστή στο ευρύ κοινό της «ροζ» βιομηχανίας, αφού η άκρως αισθησιακή Νατάλια έχει σχετικά μικρό παρελθόν στο χώρο όπου… ιδρώνει τη φανέλα από το 2016.

Το ποδόσφαιρο, πάντως, φαίνεται να είναι το άλλο πάθος της, καθώς η Νατάλια έχει φωτογραφηθεί στις εξέδρες των γηπέδων του Euro 2016, στη Γαλλία, ζητωκραυγάζοντας με ανάλογες σέξι ενδυμασίες, για την Εθνική ομάδα της Ρωσίας.

Παρά το γεγονός ωστόσο ότι υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις για την καριέρα της στο χώρο των αισθησιακών ταινιών «συντροφιά» με έναν ή περισσότερους παρτενέρ, η ίδια υποστήριξε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι όσα γράφονται για αυτήν είναι αποκυήματα της φαντασίας!.

«Δεν είμαι πορνοστάρ, είμαι θύμα revenge porn», ισχυρίστηκε η Νατάλια μιλώντας στην εφημερίδα Μασκόβσκι Κομσομόλετς.

«Ξέρω ότι κάποιοι θα ταραχτούν. αλλά ποτέ δεν δούλεψα στη βιομηχανία του πορνό. Όλα όσα γράφονται για μένα είναι ψέματα. Δεν θα βρείτε πουθενά αυτές τις ταινίες. Εξάλλου, πάντα αναρωτιόμουν πόση φαντασία πρέπει να έχει κάποιος για να επινοεί όλα αυτά τα ψευδώνυμα», υποστήριξε η εκρηκτική νεαρή και συνέχισε: «Πριν από πέντε χρόνια τα είχα με έναν νεαρό. Χωρίσαμε και τότε άρχισε να με εκδικείται, ποστάροντας παντού τις φωτογραφίες μου. Δεν δούλεψα ποτέ ως πορνοστάρ, δεν πούλησα τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή στη ζωή μου ασχολήθηκα με το μόντελινγκ, αλλά ήταν απλά το χόμπι μου, όχι σταθερή δουλειά. Εργάζομαι σε γυμναστήριο, παίρνω κανονικό μισθό και αυτή είναι η δουλειά που μου αρέσει».

Όπως σημειώνει μάλιστα η Νατάλια, οι ακατάλληλες φωτογραφίες του παρελθόντος της την έχει «στιγματίσει», αλλάζοντας τη ζωή της.
Η νεαρή σεξοβόμβα, η οποία είναι πλέον παντρεμένη με τον 46χρονο ιδιοκτήτη της αλυσίδας γυμναστηρίων όπου εργάζεται (;), καταγγέλλει ότι άγνωστοι έχουν δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στα social media με το όνομά της, σε μία προσπάθεια να τη διαβάλλουν ακόμη περισσότερο και να εκμεταλλευτούν τη φήμη της.

«Θέλω να τελειώνει αυτή η ιστορία. Ποτέ δεν ζήτησα αυτού του είδους τη φήμη. Δεν ήμουν πορνοστάρ, ήμουν απλά ένα κορίτσι, ένα μοντέλο. Αυτές οι ιστορίες στο διαδίκτυο δεν αφορούν εμένα, αλλά ο κόσμος τις πιστεύει χωρίς να έχει ακούσει την δική μου πλευρά», καταλήγει, ζητώντας την κατανόηση του κόσμου…