ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2018: Η FIFA «απειλεί» τον Μαραντόνα με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

Μουντιάλ 2018: Η FIFA «απειλεί» τον Μαραντόνα με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

Σεβασμό από όλους ζητά η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου

Ο πανηγυρισμός του Μαραντόνα στο δεύτερο γκολ της Αργεντινής έναντι της Νιγηρίας, που έκρινε τον αγώνα και την συνέχεια της Αργεντινής στην διοργάνωση, κρίθηκε προσβλητικός, γεγονός που οδήγησε την ομοσπονδία σε σκέψεις αναφορικά με την συνέχεια της παρουσίας του στις εξέδρες.

«Γνωρίζουμε όλοι τι συνέβη και ελπίζουμε οι πρώην παίκτες, οι παίκτες και οι φίλαθλοι να συμπεριφέρονται με περισσότερο σεβασμό», ανέφερε σε tweet του ο διευθυντής διοργανώσεων της FIFA, Κόλιν Σμιθ.

Η FIFA, σύμφωνα με το RT, ζήτησε από τον Μαραντόνα να βελτιώσει τη συμπεριφορά του εντός των γηπέδων ή να μην ξαναδώσει το «παρών» στις επόμενες αναμετρήσεις. Ακόμη, όπως έγινε γνωστό, το ποσό των 13.000 δολαριών που δίνει η FIFA στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για κάθε αγώνα στον οποίο παρευρίσκεται, ίσως σταματήσει να καταβάλλεται.

Μετά τον αγώνα της Αργεντινής με την Νιγηρία, ο Μαραντόνα αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος, όμως ο ίδιος, μέσω ανάρτησής του στο Instagram, αρνήθηκε πως χρειάστηκε νοσηλεία και διαβεβαίωσε πως απλώς του «πονούσε ο αυχένας» του και χρειάστηκε βοήθεια για να αποχωρήσει.