ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Το πρόγραμμα της ημέρας (03/07)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Το πρόγραμμα της ημέρας (03/07)

Η αυλαία στην φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 θα πέσει σήμερα Τρίτη, με τις αναμετρήσεις της Σουηδίας με την Ελβετία και της Κολομβίας με την Αγγλία.

Ο «χάρτης» των προημιτελικών στο Μουντιάλ της Ρωσίας ολοκληρώνεται σιγά σιγά, μια και ήδη είναι γνωστά τα τρία από τα τέσσερα ζευγάρι της τρίτης φάσης της διοργάνωσης. Την Δευτέρα (2/7) η Βραζιλία και το Βέλγιο «έκλεισαν» θέση, καθώς επιβλήθηκαν 2-0 του Μεξικού και 3-2 της Ιαπωνίας, αντίστοιχα.

WCBelgium

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το Μουντιάλ 2018

Πλέον, το ενδιαφέρον περνάει στους δύο τελευταίους αγώνες των «16». Η αρχή θα γίνει στις 17:00 στην Αγία Πετρούπολη. Η Σουηδία ως επικεφαλής του 6ου ομίλου θα αντιμετωπίσει την Ελβετία, που τερμάτισε στην δεύτερη θέση του 5ου ομίλου και ο νικητής θα πάρει το «εισιτήριο» για τον προημιτελικό της Σαμάρα.

Το ζευγάρι του τελευταίου προημιτελικού θα βγει από την αναμέτρηση της Κολομβίας με την Αγγλία. Οι «καφετέρος» θα αντιμετωπίσουν τους Βρετανούς στη Μόσχα, στο ματς που θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα ολοκληρώσει το παζλ της φάσης των «16» του Μουντιάλ.

Πηγή: Onsports.gr

Διαβάστε επίσης:

Μαρτυρία σοκ για τον 23χρονο φαντάρο: Το περίεργο περιστατικό πάνω στο πλοίο λίγο πριν εξαφανιστεί

Survivor - Spoiler: Μόλις «έσκασε» η διαρροή και έχουμε τον παίκτη που αποχωρεί απόψε (03/07)