ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ηχηρό μήνυμα για τη Μακεδονία στο ΟΑΚΑ (photo)

 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ηχηρό μήνυμα για τη Μακεδονία στο ΟΑΚΑ (photo)
Μήνυμα για τη Μακεδονία στο ΟΑΚΑ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Δείτε το πανό που «σήκωσαν» οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί στα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια να έχει αυξηθεί πολύ η αντιπαλότητα και η ένταση, πλην όμως υπάρχουν ζητήματα που δεν σηκώνουν... τέτοιες κόντρες. Όπως τα εθνικά θέματα και ειδικότερα το πολύ λεπτό ζήτημα της Μακεδονίας, κυρίως μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη συμφωνία των Πρεσπών.

Με την σέντρα του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, οι οπαδοί της ΑΕΚ «ανέβασαν» ένα πανό για το ζήτημα της Μακεδονίας παίρνοντας κι αυτοί ξεκάθαρη θέση για την ελληνικότητά της. Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία από το ΟΑΚΑ πατώντας εδώ.

Η μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Την τελευταία διετία τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έχουν αποκτήσει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ανέκαθεν ήταν παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον, κίνητρο αλλά και συγκινήσεις, πλην όμως από τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς έγιναν μόνιμοι διεκδικητές τίτλων και η Ένωση επέστρεψε στη Super League δυναμικά, έχουν μετατραπεί σε ντέρμπι που κρίνουν… τίτλους. Το περσινό παιχνίδι των δυο ομάδων στην Τούμπα ήταν αυτό που μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την αντιπαλότητα και, πλέον, κάθε φορά που συναντούνται οι δυο «δικέφαλοι» το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Τόσο για τα όσα θα γίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και για όσα θα προηγηθούν ή θα ακολουθήσουν.