ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ

Οριστικό: Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ
Επιστρέφει για 3η φορά στον πάγκο της ΑΕΚ

Ο Ισπανός επιστρέφει για 3η φορά στον πάγκο της "Ένωσης" μετά την παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραιτήθηκε από τον πάγκο της ΑΕΚ μετά την κακή εικόνα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο αντικαταστάτης του είναι ο Μανόλο Χιμένεθ!

Ο 55χρονος τεχνικός επιστρέφει για 3η φορά στον πάγκο της ΑΕΚ, την οποία οδήγησε στο πρωτάθλημα το 2018 μετά από 24 χρόνια. Μάλιστα, ο Ίβηρας τεχνικός είχε κατακτήσει και το Κύπελλο με την "Ένωση" το 2011.

Ο Χιμένεθ έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" και αναμένεται στην χώρα μας άμεσα. Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι για ενάμιση χρόνο, δηλαδή θα αναλάβει το "χτίσιμο" της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

Τελευταίος σταθμός της προπονητικής καριέρας του Χιμένεθ ήταν η Λας Πάλμας και η Segunda Division, από την οποία αποχώρησε τον Νοέμβριο, με αντικαταστάτη του τον πρώην τεχνικό του Άρη, Πάκο Ερέρα.

H διοίκηση των πρωταθλητών περιμένει να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας και για τον λόγο αυτό επέλεξε τον Χιμένεθ, καθώς γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην "Ένωση".

Ο Χιμένεθ ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας και την ΑΕΚ το 2010 κατακτώντας στο τέλος της σεζόν το Κύπελλο, στον τελικό με τον Ατρόμητο (3-0) απέναντι στον οποίον θα κάνει την τρίτη του... πρεμιέρα για τον ίδιο θεσμό την Πέμπτη (7 Φεβρουαρίου).

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη - ΣΟΚ για τρομοκρατικό χτύπημα σε αγώνα της Εθνικής Ελλάδος

Σχετικές ειδήσεις