ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τούμπα μέσω… Λαμίας!

Ολυμπιακός: Τούμπα μέσω… Λαμίας!
Με το βλέμμα στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός σήμερα στην Λαμία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Να "βγάλουν" την υποχρέωση χωρίς μπελάδες θέλουν οι "ερυθρόλευκοι", για το "θαύμα" η τοπική ομάδα.

Την Λαμία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, με το βλέμμα στον… τελικό του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει μια τελείως διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με στόχο φυσικά να διατηρήσει τους βασικούς «φρέσκους» για το παιχνίδι της Κυριακής (10 Φεβρουαρίου) απέναντι στον πρωτοπόρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τον Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια (έχει μικρές πιθανότητες να κάνει ντεμπούτο ο Λοντίγκιν), τον Τσιμίκα αριστερά και κεντρικούς αμυντικούς τους Μεριά και Μιράντα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι τραυματίας, ο Τοροσίδης θα προφυλαχθεί για να παίξει στην Τούμπα, οπότε οι αλχημείες του Πορτογάλου τεχνικού δεν αποκλείεται να φέρουν εκεί τον Ανδρούτσο.

Στα χαφ, Καμαρά (που έχει πιθανότητες και για Τούμπα), Μπουχαλάκης θα είναι το δίδυμο στο 4-4-2, ενώ στις πτέρυγες θα είναι οι Μασούρας (αριστερά), Ζιλ Ντίας (ντεμπούτο στην ενδεκάδα και στο δεξί φτερό). Επιθετικό δίδυμο θα είναι κατά πάσα πιθανότατα οι Χασάν και Σολδάνο.

Σέντρα στον πρώτο προημιτελικό στις 17:00 με τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote Sport 2

*Παράλληλα, το σήριαλ με την μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και τυπικά καθώς ο διεθνής μεσοεπιθετικός δικαιώθηκε οριστικά από την ΕΠΟ και το διαιτητικό δικαστήριο, βάζοντας τέλος στην δικαστική διαμάχη με την ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού στα γενέθλια του Νεϊμάρ (video+photos)