ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος - ΑΕΚ LIVE: Η αναμέτρηση του Κυπέλλου

Ατρόμητος - ΑΕΚ LIVE: Η αναμέτρηση του Κυπέλλου

Την Ένωση υποδέχεται ο Ατρόμητος για τα προημιτελικά του Κυπέλλου

Το σημαντικότερο ζευγάρι των ημιτελικών του Κυπέλλου θα αναμετρηθεί στο Περιστέρι. Ατρόμητος και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους με το βλέμμα στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Φυσικά πρόσωπο της αναμέτρησης δεν είναι άλλο από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος επιστρέφει για 3η φορά στον πάγκο της ΑΕΚ με στόχο να την οδηγήσει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος– ΑΕΚ

O Ισπανός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μάνταλο, ο οποίος τιμωρήθηκε για την συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ στην αποστολή της ΑΕΚ είναι οι:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπογέ, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Στον αντίποδα, ο Νταμίρ Κάναντι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τον Αυστριακό τεχνικό να ποντάρει στον παράγοντα έδρα για να καταφέρει να πάρει σκορ πρόκρισης. Ο Κάναντι δεν υπολογίζει για τον πρώτο προημιτελικό στους Κιβρακίδη, Βασιλακακη, Ούμπιδες, Μέγερι, Ουγκράι και Μούγιακιτς. Στην αποστολή είναι οι:

Θεοδωράκης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Λαζαρίδης, Σάκιτς, Ρονάλντο, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Μανδάς, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ, Κατράνης

Τελευταία φορά που βρέθηκαν οι δυο ομάδες αντιμέτωπες, ήταν στο παιχνίδι του 1ου γύρου στο πρωτάθλημα, με τον Ατρόμητο να φεύγει από το ΟΑΚΑ με το "διπλό", επικρατώντας της ΑΕΚ με 0-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.