ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Άρης: Η «καυτή» Τούμπα και η «τρέλα» του Σαββίδη

ΠΑΟΚ – Άρης: Η «καυτή» Τούμπα και η «τρέλα» του Σαββίδη
Η... καυτή Τούμπα στο ντέρμπι
MOTION TEAM

ΠΑΟΚΆρης: Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του «δικεφάλου του Βορρά» για το ντέρμπι με τους «κίτρινους» και ενθουσιασμός από τον Γιώργο Σαββίδη.

Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα και η Θεσσαλονίκη είναι στο… πόδι για το ΠΑΟΚΆρης. Οι γηπεδούχοι θέλουν ακόμα μια νίκη στην προσπάθειά τους να πάρουν το πρωτάθλημα ακόμα και αήττητοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη για το γόητρο αλλά και για να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την είσοδό τους στην πεντάδα που θα τους δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά.

Όπως ήταν λογικό, η ατμόσφαιρα στην κατάμεστη Τούμπα ήταν κάτι παραπάνω από… καυτή! Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άναψαν πολλούς πυρσούς, ειδικότερα στη Θύρα 4, τραγουδώντας συνθήματα για την ομάδα τους και αποδοκιμάζοντας τον Άρη

Δείτε ΕΔΩ την «καυτή» ατμόσφαιρα στο ΠΑΟΚ – Άρης στην Τούμπα

Στην ιδιαίτερα εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο με την έναρξη, όταν όλοι στο γήπεδο χτυπούσαν ρυθμικά τα χέρια τους, πήρε μέρος και ο Γιώργος Σαββίδης. Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη, έκανε κι αυτός… χέρια με τον κόσμο μπαίνοντας σε κλίμα ντέρμπι.

Δείτε ΕΔΩ τις αντιδράσεις του Γιώργου Σαββίδη