ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Νίκη με καλό ποδόσφαιρο ψάχνουν οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Νίκη με καλό ποδόσφαιρο ψάχνουν οι Πειραιώτες

Επιστροφή στην Superleague μετά τον αποκλεισμό από την Ντινάμο και το Europa League.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του μετά τον αποκλεισμό του από την Ντινάμο Κιέβου και το ματς με τον ΟΦΗ είναι... βάλσαμο για τους «ερυθρόλευκους», τον οποίο υποδέχεται στο «Καραϊσκάκης» για την 22η αγωνιστική της Superleague.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό από τους Ουκρανούς και να συνεχίσουν μόνο με νίκες στο πρωτάθλημα αλλά και φυσικά να φτάσουν και στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Ζιλ Ντίας και Ομάρ Ελαμπντελαουί ενώ αναμένεται να δώσει φανέλες βασικών στους Γιώργο Μασούρα και Φράνκο Σολδάνο.

Παράλληλα, ο Μαρτίνς θα αλλάξει κατά πάσα πιθανότητα και την διάταξη του Ολυμπιακού με το 4-4-2 να επανέρχεται.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Ποντένσε, Χασάν, Σολδάνο.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ προσπαθεί να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας και θα παραταχθεί στο «Καραϊσκάκης» με στόχο να «κλέψει» έστω και έναν βαθμό από τους Πειραιώτες.

Ο Χάιμε Βέρα θα έχει στη διάθεσή του τον Ποτουρίδη, αλλά εκτός είναι αρκετοί παίκτες, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή των Κρητικών για θετικό αποτέλεσμα.

Στη 18άδα του ΟΦΗ συμμετέχουν οι:

Στρέζος, Σωτηρίου, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Μπράουν, Παπάζογλου, Σακόρ, Μπολάκης, Μεγιάδο, Οικονόμου, Κοροβέσης, Ντίνας, Ναμπί, Βαζ, Νέιρα, Φερέιρα Σόουζα, Κουτσιανικούλης και Πέρσον.

Σέντρα στις 17:15 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2HD

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις