ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Φουλ για ανατροπή ο «δικέφαλος», φουλ για έκπληξη οι Νεοσμυρνιώτες

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Φουλ για ανατροπή ο «δικέφαλος», φουλ για έκπληξη οι Νεοσμυρνιώτες
Με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά

Πράξη... δεύτερη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει απαντήσεις, μετά από την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Άρη, αλλά και την ήττα με 2-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στο πρώτο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη-πρόκριση, ενώ αναμένονται κάποιες αλλαγές για να φρεσκαριστεί η ενδεκάδα. Ο Πανιώνιος γνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα και θα προσπαθήσει όσο μπορεί να διαφυλάξει το πλεονέκτημα που του δίνει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος είδε το όνομά του να εμπλέκεται ξανά σε σενάρια για το μέλλον του, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ελ Καντουρί που έχει υποστεί θλάση αλλά κα τον Λέο Ζαμπά που ύμφωνα με τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έχει μια κάκωση στον αριστερό τετρακέφαλο και ίσως να είναι στη διάθεση του Ρουμάνου για την αναμέτρηση της Κυριακής (3/3) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, στον Πανιώνιο είναι αποφασισμένοι για την υπέρβαση καθώς το σκορ του πρώτου αγώνα αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, ειδικά με την ανατροπή με την οποία το 0-1 έγινε 2-1.

Ο Άκης Μάντζιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθώς η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό αποδείχτηκε πύρρειος. Ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Κόρπου, ενώ εκτός έμεινει ο Μασούρας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Τόσκα , Μπαλογιάννης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Σάχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι

Η αποστολή του Πανιωνίου: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλο, Κόρμπο, Σουσώνη, Οικονομίδη, Μανθάτη, Τσιλούλη, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μανιάτη, Μπουμάλ, Άρτσε.

Σέντρα στις 19:30 και τηλεοπτική μετάδοση από το COSMOTE SPORT 1

*Στον άλλο προημιτελικό της ημέρας, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Εργοτέλη στις 17:15 (Cosmote Sport 2). Ο Αστέρας είχε επικρατήσει με 0-1 στην Κρήτη στον πρώτο αγώνα.

Σχετικές ειδήσεις