ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σόλσκιερ τριετίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σόλσκιερ τριετίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Επιβραβεύτηκε με… μονιμοποίηση στον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

 

Προπονητή για τα επόμενα χρόνια βρήκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρόσωπο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τη διοίκηση να τον επιβραβεύει με νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Νορβηγός τεχνικός είχε αρχικά προσληφθεί ως προσωρινός αντικαταστάτης του Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο απέδειξε ότι «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού». Επί των ημερών του η Γιουνάιτεντ ανασυντάχθηκε σε Αγγλία και Ευρώπη και πλέον βρίσκεται εντός στόχων.

Ο Σόλσκιερ έτρεξε ένα σερί 8/8 στα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», ενώ στη συνέχεια σε σύνολο 19 αγώνων είχε 14 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Στην πρώτη του δήλωση μετά από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Νορβηγός επισήμανε:

«Από την πρώτη μέρα που έφτασα, αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου. Ήταν τιμή για εμένα να είμαι ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη συνέχεια να ξεκινήσω την καριέρα μου ως προπονητής εδώ. Οι τελευταίοι μήνες ήταν μια φανταστική εμπειρία για εμένα και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί για να πετύχουμε το έργο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αυτή είναι η δουλειά που πάντα ονειρευόμουν, είμαι ενθουσιασμένος που θα αναλάβω να οδηγήσω τα επόμενα χρόνια την ομάδα και να έχουμε σημαντικές επιτυχίες, όπως θέλουν οι οπαδοί της ομάδας μας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ο Πέτρος Σκλαβενίτης (pics)

«Γκρεμίζεται» η «αυτοκρατορία» της Δέσποινας Μοιραράκη - Κατέθεσε αίτηση πτώχευσης