ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Live οι «μάχες» σε Μάντσεστερ και Άμστερνταμ

Champions League: Live οι «μάχες» σε Μάντσεστερ και Άμστερνταμ

Δεύτερη ημέρα για τα προημιτελικά του Champions League με τα ματς να συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον

Μετά τα δυο ματς της Λίβερπουλ με την Πόρτο και της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League, το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα, με δύο σπουδαία παιχνίδια στις 22:00, με σημαντικότερο τη μάχη στο «Ολντ Τράφορντ», μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα. Οι δυο «κολοσσοί» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κοντράρονται σήμερα στο Ολντ Τράφορντ και θα τα δώσουν όλα για να μπορέσουν να πάρουν το προβάδισμα για πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στο Καμπ Νόου.

Η Μάντσεστερ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που έχασε με δυο γκολ διαφορά εντός έδρας και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην έδρα του αντιπάλου! Τι και αν η ομάδα του Σόλσκιερ ταξίδεψε στη Γαλλία χωρίς δέκα (!) παίκτες και στην αποστολή είχε έξι πιτσιρίκια, κατάφερε να πάρει όλη τη λάμψη του Παρισιού! Σε ένα αλησμόνητο βράδυ που επικράτησε 3-1 της Παρί και βρέθηκε στα προημιτελικά του Champions League. Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα προέρχεται από τη νίκη-Πρωτάθλημα με 2-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να τίθεται κανονικά στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, θα παραταχθεί η Γιουβέντους σήμερα στο Αμστερνταμ, για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League με τον Άγιαξ. Ο Πορτογάλος άσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο μηρό, που τον άφησε περίπου δύο εβδομάδες εκτός δράσης, και θα ενισχύσει την προσπάθεια των πρωταθλητών Ιταλίας. Ο διεθνής επιθετικός είχε τραυματιστεί στο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του με τη Σερβία, για τα προκριματικά του EURO 2020, και δεν αγωνίστηκε στα τρία πρόσφατα παιχνίδια των «μπιανκονέρι» στο καμπιονάτο, απέναντι στην Έμπολι, την Κάλιαρι και τη Μίλαν. Στην αποστολή της Γιουβέντους επιστρέφει και ο Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος ήταν επίσης τραυματίας, θα απουσιάσουν όμως ο Εμρέ Τσαν και ο Τζόρτζιο Κιελίνι, που τραυματίστηκε.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη των αγώνων του Champions League πατώντας ΕΔΩ