ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίστροφη μέτρηση για τη στέψη του πρωταθλητή ΠΑΟΚ (pics+vids)

Αντίστροφη μέτρηση για τη στέψη του πρωταθλητή ΠΑΟΚ (pics+vids)
Ημέρα... ΠΑΟΚ και φιέστας για τη Θεσσαλονίκη
Eurokinissi

ΠΑΟΚ | Φιέστα τίτλου: Σε ρυθμούς… πρωταθλήματος κινείται όλη η Θεσσαλονίκη περιμένοντας τη «στέψη» του «δικεφάλου του Βορρά» για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά το 1985 και για τρίτη στην ιστορία του, ετοιμάζεται να γίνει πρωταθλητής Ελλάδας! Ο «δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στον αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στην Τούμπα που θα αρχίσει στις 19:00 της Κυριακής (21/04). Όπως είναι λογικό, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο αφού έχει γίνει sold out εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ οι ετοιμασίες της ΠΑΕ για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου ομάδα και κόσμος έχουν κορυφωθεί.

Από το βράδυ του Σαββάτου (20/04), άρχισαν άλλωστε οι πρώτες… εκδηλώσεις. Η προσμονή για την Κυριακή και τη φιέστα σε συνδυασμό με τα 93α γενέθλια του ΠΑΟΚ αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου βόλεϊ από την ομάδα, έβγαλαν τον κόσμο στους δρόμους και η εικόνα ήταν μοναδική. Εκατοντάδες φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά» παρατάχθηκαν σε όλο το μήκος της παραλίας της Θεσσαλονίκης, από το λιμάνι μέχρι και μετά το «Μακεδονία Παλλάς» και άναψαν πυρσούς συνθέτοντας ένα μοναδικό σκηνικό. Σε αυτό πήραν μέρος, από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου, και οι παίκτες του ΠΑΟΚ που διέμεναν εκεί ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Όσο για το τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη από το πρωί της Κυριακής, τα πράγματα είναι απλά. Αυτό που κυριαρχεί είναι… ο ΠΑΟΚ! Από το Δημαρχείο της Πόλης όπου μαζί με την ελληνική σημαία υπάρχει κι αυτή του «δικεφάλου του Βορρά», μέχρι κάθε σημείο της «νύφης του Θερμαϊκού», όλοι ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ, τη φιέστα και το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Οι ετοιμασίες έχουν κορυφωθεί, με την Τούμπα να είναι πανέτοιμη να ζήσει μεγάλες στιγμές και τις γιγαντοοθόνες έτοιμες στον Λευκό Πύργο για να υποδεχθούν τον κόσμο της ομάδας που απόψε για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια, θα γιορτάσει για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ!