ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θεσσαλονίκη: Ατελείωτο «πάρτι» των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του νταμπλ (video+photos)

Θεσσαλονίκη: Ατελείωτο «πάρτι» των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του νταμπλ (video+photos)
Πανηγυρισμοί στη Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και οι φίλαθλοι του, έχουν ξεχυθεί σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουν τη νέα επιτυχία της ομάδας τους.  

Οι πανηγυρισμοί αναμένεται να κρατήσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ενώ όλοι περιμένουν την επιστροφή την αποστολή της ομάδας στη συμπρωτεύουσας. Η φετινή σεζόν ήταν η καλύτερη της ιστορίας του ΠΑΟΚ αφού για πρώτη φορά κατέκτησε το νταμπλ.

Το πάρτι για τους παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με την λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ, καθώς πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου της σεζόν. Ο Δημήτρης Πέλκα σήκωσε το κύπελλο και έστειλε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα... ουράνια.

Αμέσως μετά άρχισαν τα πανηγύρια από τους παίκτες και τους οπαδούς του «Δικεφάλου», για την κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ, με τον καθιερωμένο... γύρο του θριάμβου στο ΟΑΚΑ.

Ο Λευκός Πύργος αλλά και πολλοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης κατακλύστηκαν από φιλάθλους της ομάδας του «Δικεφάλου του Βορρά», οι οποίοι θα ξενυχτήσουν για γιορτάσουν την κατάκτηση του κυπέλλου.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Αυτές τις περιοχές θα σαρώσει η κακοκαιρία σε λίγες ώρες

Νταμπλούχος Ελλάδας 2019 ο ΠΑΟΚ – Νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου