Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Τα τελευταία νέα πριν την πρεμιέρα του Champions League

Newsbomb

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Δείτε το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του πρώτου τους αγώνα για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 22:00 τη Μαρσέιγ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια της Cosmote.

Οι Πειραιώτες είναι πανέτοιμοι για την πρόκληση, αν και έχουν να αντιμετωπίσουν το κρούσμα κορονοϊού που προέκυψε στην ομάδα, με τον Μαντί Καμαρά να βρίσκεται θετικός στον ιό.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, παρόλα αυτά, θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό απέναντι στην ομάδα της Μασσαλίας.

Φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ, τρίτη φορά στον Πειραιά

Στο παρελθόν έχουν διεξαχθεί άλλα δυο Ολυμπιακός – Μαρσέιγ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ένα στο παλιό στάδιο του Φαλήρου, κι ένα στο σημερινό γήπεδο που χρησιμοποιούν οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Την πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την ομάδα από τη Μασσαλία, ήταν για το Κύπελλο UEFA. Στις 13 Σεπτεμβρίου 1994, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν 1-2 με τα γκολ των Φερέρ και Μαρκέ για τους Γάλλους και την προσωρινή ισοφάριση από τον Ίλια Ίβιτς.

Πριν από εννέα χρόνια, ξανά στις 13 Σεπτεμβρίου αλλά του 2011, η Μαρσέιγ κατάφερε να νικήσει 1-0 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, χάρη σε ένα γκολ του Λούτσο Γκονσάλες στο 51’ της αναμέτρησης.

Συνολικά κόντρα σε γαλλικές ομάδες ο Ολυμπιακός έχει 28 αναμετρήσεις μετρώντας 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 15 ήττες. Στα εντός έδρας παιχνίδια, σε 14 αναμετρήσεις, οι «ερυθρόλευκοι» μετράνε 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ένα βήμα πιο κοντά στο νυχτερινό lockdown - Σε ποιες περιοχές έρχονται νέα μέτρα