Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

European Super League: Απόλυτα αντίθετος ο Σάντος - «Δεν φέρνει κάτι θετικό» (video)

Newsbomb

European Super League: Την αντίθεση του στη δημιουργία «κλειστής» λίγκας εξέφρασε κι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε σε ραδιόφωνο της πατρίδας του και φυσικά κλήθηκε να σχολιάσει και την ίδρυση της European Super League.

Ο Σάντος εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του με την κίνηση των 12 συλλόγων, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά στο Renascensca: «Είμαι απόλυτα αντίθετος. Δεν μου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να γίνει, ότι είναι βιώσιμο, δεν έχει νόημα, δεν φέρνει κάτι θετικό στο ποδόσφαιρο. Λιγότερη ποιότητα. Πως μπορούμε να έχουμε αύξηση ποιότητας όταν έχουμε μείωση ανταγωνιστικότητας» και συνέχισε: «Είναι πράγματα που έχουν ακούσει από το NBA και πιστεύω ότι θα μειωθεί η φιλοδοξία και το πάθος για να παίξουν στα εθνικά τους πρωταθλήματα».

Επίσης, ανέφερε ότι: «Το να είσαι παρών σε αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις είναι αυτό που δίνει κίνητρο στις ομάδες και τους οπαδούς. Για αυτό θεωρώ ότι θα μειωθεί η ανταγωνιστικότητα και η ικανότητα των ομάδων. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Μοιάζει με αυτό που συμβαίνει στην Αμερική όπου δεν υπάρχουν ομάδες αλλά ιδιοκτήτες»

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για τους ποδοσφαιριστές, ανέφερε: «Δεν θα κάνει καλό στους ποδοσφαιριστές, σκέψου να μην μπορούν να συμμετέχουν σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή να μην είναι στις κλήσεις».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Σκέψεις για μήνυμα Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό τις επόμενες μέρες