Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ολόκληρο το «χορταστικό» ντέρμπι για τη Super League K19 (video)

Newsbomb

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Χορταστικό» ήταν το… πρόγευμα του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής (3/10), με τους «πράσινους» να παίρνουν μεγάλη νίκη επί των «ερυθρόλευκων» για τη Super League Κ19.

Το ντέρμπι «αιωνίων» των «μικρών» είχε τα πάντα και… νικητή το «τριφύλλι» με ανατροπή στην ανατροπή!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με τον Φρόκου στο 20ο λεπτό και πίεσαν για δεύτερο τέρμα, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που το βρήκε! Η ομάδα του Πειραιά ισοφάρισε σε 1-1 στο 41’ με σκόρερ τον Σπυριδάκη, ενώ γύρισε… τούμπα το ματς με τον Κουτσίδη στο 61ο λεπτό.

Οι «πράσινοι», όμως, δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε στο 75ο λεπτό με τον Τόρρα έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Μπιλάλ. Ο Πετρόπουλος είχε δύο δοκάρια (82’ και 85’) για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είδαν τους φιλοξενούμενων να ανατρέπουν ξανά την κατάσταση στο 87ο λεπτό με τον Τόρρα να κάνει το τελικό 2-3.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδα, Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Νικολής, Σπυριδάκης, Χρήστου, Σταμούλης, Κασέμι και Καράκουτης.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κλίντμαν, Ζαφείρης, Καρνέσσης, Προδρομίτης, Παυλάκης, Κωστόπουλος, Φρόκου, Καλοσκάμης, Κυριόπουλος, Βολάκης και Μπιλάλ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από το Foreign Policy: Ο Ερντογάν ίσως είναι πολύ άρρωστος για να συνεχίσει να ηγείται

Κρούσματα σήμερα: 1.837 νέες μολύνσεις - 29 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 332 οι διασωληνωμένοι

Συναγερμός ξανά στη Λαμία για τον «Λιθόκερο», το μεγαλύτερο δηλητηριώδες υδρόβιο έντομο