Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια σώμα με σώμα στο Βόλος – Άρης!

Newsbomb

Super League: Δείτε βίντεο από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κι οδήγησαν στη διακοπή του Βόλος Άρης.

Άσχημες εικόνες υπήρξαν τόσο εκτός, όσο κι εντός γηπέδου, με την αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική.

Η ένταση δεν περιορίστηκε μόνο εκτός, καθώς μεταφέρθηκε και εντός σταδίου με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια.

Οι διαιτητές και τα μέλη των ομάδων παραμένουν στα αποδυτήρια, με τον ρέφερι της αναμέτρησης, Δημήτρης Καραντώνης, να μην έχει πάρει ακόμα οριστική απόφαση για την τύχη του ματς.

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε και τρίτη ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης. Αναλυτικά...

«Μετά τις απερίγραπτες και επικίνδυνες καταστάσεις που έχουν προκαλέσει οι οπαδοί του Αρη, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα, ακόμα και τη ζωή, των σοβαρών φιλάθλων, θα πρέπει η διοργανώτρια Αρχή και ο διαιτητής του αγώνα να διακόψουν οριστικά τον αγώνα. Κάθε άλλη απόφαση εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους που οι έχοντες την ευθύνη πρέπει να τους αναλογιστούν».

Ο ισχυρός άνδρας των γηπεδούχων, Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στην CosmoteTV, δήλωσε: «Προέχει η ασφάλεια των παιδιών, των γυναικών και των φιλάθλων γενικά κι όχι των αλητών, μίας μερίδας αλητών. Δεν πρέει να υπάρχουν αυτοί οι αλήτες στα γήπεδα. Να βλέπεις σε παιδάκια 7 και 10 ετών να σκάνε κροτίδες. Είναι λυπηρό, είναι ντροπή. Καλώ τον Αυγενάκη και τη διοργανώτρια αρχή που είναι θεατές. Ήρθε ή ώρα να αλλάξουμε σελίδα. Δεν είναι εικόνα αυτή. Ο Βόλος σταμάτησε 287 εισιτήρια. Δεν θέλουμε αλήτες, θέλουμε οικογενειάρχες, να φτιάξουμε ένα νέο ποδόσφαιρο. Έσπασαν τις πόρτες. Ένα νέο ποδόσφαιρο κι ο καθένας ας πληρώσει ό,τι αξίζει».

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Απάντησε για την οικειοθελή της αποχώρηση από το «J2US» και τις φήμες περί εγκυμοσύνης

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο και με βίασε» - Σοκάρουν οι καταθέσεις κατά γνωστού ηθοποιού

Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Αττική; Τέσσερις σεισμολόγοι απαντούν στο Newsbomb.gr