ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η επική αντίδραση την ώρα της νίκης (pics)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η επική αντίδραση την ώρα της νίκης (pics)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θριάμβευσε κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ επικρατώντας του Ελβετού με 2-0 σετ και η αντίδρασή του Έλληνα τενίστα ήταν επική.

Ο Έλληνας τενίστας έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι και προκρίθηκε στον τελικό του ATP του Λονδίνου, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στον αυριανό τελικό θ’ αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ζβέρεφ – Τιμ

Ο Τσιτσιπάς είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την τεράστια επιτυχία του κόντρα στον μεγάλο του αντίπαλο κι αυτό άλλωστε φάνηκε και από τις αντιδράσεις του στο γήπεδο.

Δείτε στην gallery την επική αντίδραση Τσιτσιπά:

Ενα βήμα πριν την κορυφή του κόσμου

Ενα βήμα πριν την κορυφή του κόσμου είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς σήμερα νίκησε τον «βασιλιά», Ρότζερ Φέντερερ, στον ημιτελικό του ATP Finals στο Λονδίνο με 2-0 σετ (6-3 και 6-4) και αύριο θα διεκδικήσει την πρωτιά στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας τον κάτοχο του τίτλου, Γερμανό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ή τον Αυστριακό, Ντόμινικ Τιμ, που αναμετρώνται στον άλλο αποψινό ημιτελικό (22:00).

Ο Τσιτσιπάς έκανε το πιο ώριμο παιχνίδι της ζωής του και όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τον Ελβετό κάτοχο 20 Grand Slam αλλά τον κέρδισε κατά κράτος και έδειξε ποιος θα είναι ο βασιλιάς τα επόμενα χρόνια.

Πέτυχε τη νίκη της καριέρας του και στην πρώτη του συμμετοχή σε ATP Finals θα διεκδικήσει τον σπουδαιότερο τίτλο του έως σήμερα!

Ανάγκασε τον Φέντερερ να υποπέσει σε πολλά λάθη και στο 1ο σετ δεν του επέτρεψε να κάνει μπρέικ σβήνοντας του και τα 6 μπρέικ ποιντ.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Φέντερερ είχε break point μόλις στο πρώτο game, αλλά ο Στεφ κράτησε το σερβίς του και στη συνέχεια έκανε break εκείνος στον Ελβετό. Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας το εξαργύρωσε αμέσως μετά για να προηγηθεί με 3-0.

Στη συνέχεια ο Φέντερερ κράτησε το σερβίς του και έπειτα παρακολουθήσαμε ένα game από άλλον πλανήτη. Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για να κλείσει το σετ και ο Φέντερερ για να δώσει συνέχεια σε αυτό. Ο Ελβετός είχε δύο break points, αλλά ο Στεφ στο έβδομο set point του κατάφερε να κλείσει το σετ με 6-3 και να προηγηθεί με 1-0 σετ.

Είδε Τσιτσιπά ο Μητσοτάκης

Τον αγώνα τένις μεταξύ Φέντερερ - Τσιτσιπά παρακολούθησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οποίος επισκέπτεται ιδιωτικά το Λονδίνο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Instagram μετά το τέλος του αγώνα στον οποίο ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στον τελικό έγραψε «ένας σπουδαίος πρωταθλητής κάνει όλη την Ελλάδα περήφανη».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Τι κατέθεσε ο γιατρός

Εφιαλτική πρόβλεψη για την Ελλάδα: Η έρευνα που τρομάζει

Σχετικές ειδήσεις