ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σε 48 λεπτά πήρε το πρώτο σετ κόντρα στον Ρούμπλεφ (vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σε 48 λεπτά πήρε το πρώτο σετ κόντρα στον Ρούμπλεφ (vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μεγάλη «μάχη» με τον Αντρέι Ρούμπλεφ δίνει ο Έλληνας πρωταθλητής στον προημιτελικό του Ρολάν Γκαρός.

Ένας εντυπωσιακός αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο των προημιτελικών του Ρολάν Γκαρός, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Έλληνας τενίστας άρχισε δυνατά τον αγώνα, μπήκε με φόρα στο κορτ κι έδειξε στον Ρώσο αντίπαλό του τις διαθέσεις του. Ενδεικτικά δυο «τρομακτικά» σερβίς που έκανε, που προκάλεσαν και την ανάλογη αντίδραση του Ρούμπλεφ.

Ο Ρώσος τενίστας, πάντως, αντέδρασε καθώς κι αυτός είναι αθλητής υψηλού επιπέδου, με αποτέλεσμα να προηγηθεί 5-3 σε βάρος του Έλληνα πρωταθλητή.

Παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ, πάντως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε σε μια κίνηση που ανάγκασε τους θεατές να τον χειροκροτήσουν.


Σε μια επίδειξη fair play, παραδέχθηκε πως το χτύπημα του αντιπάλου του ήταν μέσα και απέτρεψε τον διαιτητή από το να κατέβει και να δει το αποτύπωμα.

Στη συνέχεια του σετ, πάντως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς άρχισε να ανεβάζει… στροφές. Ο Έλληνας σταρ του τένις πήρε τέσσερα συνεχόμενα games και μαζί το σετ επικρατώντας 7-5.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό προ των πυλών! Πότε αναμένεται κακοκαιρία