ΣΠΟΡ

Θύμα κλοπής ο Νικ Κύργιος - «Δείξε λίγο γαμ... σεβασμό» (video)

Θύμα κλοπής ο Νικ Κύργιος - «Δείξε λίγο γαμ... σεβασμό» (video)

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Νικ Κύργιο, ο οποίος είδε το αυτοκίνητο του παραβιασμένο – Τα... έχωσε στον δράστη ο Ελληνοαυστραλός.

Ο εκρηκτικός τενίστας σε βίντεο που ανέβασε στα social media γνωστοποίησε το περιστατικό και ξέσπασε κατά του ανθρώπου που το έκανε.

«Ευτυχώς τίποτα δεν έχει σπάσει Είναι ένα αυτοκίνητο 350.000 δολαρίων, οπότε υποθέτω ότι το σεβάστηκες. Αλλά μπαίνεις μέσα στο αυτοκίνητο μου, παίρνεις όλα τα ρούχα μου και βασικά κάποια πράγματα, το πορτοφόλι μου» τόνισε αρχικά για να προσθέσει...

«Θα ακυρώσω τις κάρτες μου, αλλά αυτά είναι πράγματα που απέκτησα δουλεύοντας. Δείξε λίγο γαμ... σεβασμό. Αν είσαι δυστυχισμένος με τη ζωή σου, δεν είναι δικό μου λάθος, με συγχωρείς».

Καταλήγοντας ο Κύργιος τόνισε ότι αν του το ζητούσε θα τον είχε βοηθήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Θα σου έπαιρνα φαγητό αν το χρειαζόσουν, θα σου αγόραζα ρούχα, θα σου προσέφερα ακόμα και να κάνεις μπάνιο, αλλά μην κλέβεις πράγματα τα οποία ο άλλος έβγαλε δουλεύοντας. Θα σου δώσω ό,τι θέλεις απλά μην αγγίζεις τα πράγματά μου. Είσαι απόβρασμα, είσαι ρεμάλι. Εγώ δεν πειράζω τα πράγματά σου, μην αγγίζεις τα δικά μου».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν: Κανονικά ο αγώνας με διαβεβαίωση Χαρδαλιά