ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Χειροτέρεψε ο τραυματισμός, αμφίβολος για Λονδίνο! (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Χειροτέρεψε ο τραυματισμός, αμφίβολος για Λονδίνο! (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο τραυματισμός του στον λαγονοψοϊτη υποτροπίασε κι όπως παραδέχθηκε κι ο ίδιος αυτή τη στιγμή η συμμετοχή του στα ATP Finals είναι αμφίβολη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αποχαιρέτησε πρόωρα το Paris Masters, καθώς ηττήθηκε από τον Ούγκο Ουμπέρ με 2-1. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος κράτησε πάνω από τρεις ώρες, ο τραυματισμός του στον λαγονοψοϊτη υποτροπίασε...

Ο Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του εξέφρασε την αβεβαιότητα του, όσον αφορά στη συμμετοχή του στα ATP Finals που θα διεξαχθούν από το διάστημα 15-22 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

Δέκα ημέρες πριν το τουρνουά που ολοκληρώνει τη σεζόν, ο 23άχρονος τενίστας δεν γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε την περσινή χρονιά.

«Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω. Πραγματικά δεν ξέρω» ήταν η ατάκα του Στέφανου, σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το αν θα αγωνιστεί στο τελικό τουρνουά. Στη συνέχεια, είπε: «Ο τραυματισμός που είχα στο Roland Garros επέστρεψε. Δεν είναι το ίδιο άσχημο αλλά δεν ήξερα αν πρέπει να συνεχίσω να παλεύω»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Λουκέτο» 3 εβδομάδων στη χώρα - Αναλυτικά τα νέα μέτρα