ΣΠΟΡ

Formula 1: «Πίστεψα ότι πέθανα» - Ο Γκροζάν περιγράφει το τρομακτικό ατύχημα του! (videos+photos)

Formula 1: «Πίστεψα ότι πέθανα» - Ο Γκροζάν περιγράφει το τρομακτικό ατύχημα του! (videos+photos)

Formula 1: Ο Ρομέν Γκροζάν συγκλόνισε όλο τον πλανήτη με το τρομακτικό ατύχημα που είχε στο Grand Prix την προηγούμενη Κυριακή (29/11) στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Γάλλος πιλότος της Haas λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση, έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με σφοδρότητα στις μπαριέρες. Το μονοθέσιο του εξερράγη, τυλίχτηκε στις φλόγες και κυριολεκτικά κόπηκε στη μέση!

Ο Γκροζάν έμεινε 32 δευτερόλεπτα μέσα στις φλόγες, η οποία ήταν ανεξέλεγκτη. Κατάφερε, όμως, να διατηρήσει τις αισθήσεις του και να βγει ζωντανός από την πύρινη κόλαση!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε περιέγραψε τα όσα πέρασε σε αυτά τα δευτερόλεπτα, τα όποια έμοιαζαν με... αιωνιότητα. Τα λεγόμενα του πραγματικά συγκλονίζουν, υπογραμμίζοντας ότι: «Είμαι χαρούμενος που είμαι ζωντανός».

Ο 34χρονος μίλησε με λεπτομέρειες για τις τρομακτικές στιγμές που έζησε, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «Κοιτάω δεξιά, μετά αριστερά και βλέπω κάτι πορτοκαλί. Ήταν παράξενο. Σκέφτηκα μήπως ήταν το ηλιοβασίλεμα, αλλά δεν ήταν. Μετά σκέφτηκα μήπως ήταν οι προβολείς της πίστας αλλά δεν ήταν. Στη συνέχεια η ζελατίνα του κράνους άρχισε να λιώνει, οπότε κατάλαβα πως ήταν φωτιά και δεν υπήρχε χρόνος να περιμένω να έρθουν».


Και πρόσθεσε: «Είχα κολλήσει... Κάθομαι πίσω, χαλαρώνουν όλοι οι μύες μου, δεν χαμογελούσα αλλά είχα βρει μια εσωτερική ειρήνη και σκέφτηκα πως πέθανα. Θα πεθάνω και σκεφτόμουν ποιο μέρος του σώματος μου θα καιγόταν πρώτο. Το πόδι; Τα χέρια; Θα είναι οδυνηρό; Μια πολύ περίεργη αίσθηση».

Δείτε όλη τη συγκλονιστική συνέντευξη του Ρομέν Γκροζάν, ο οποίος προκαλεί ανατριχίλα σε κάθε λέξη που λέει...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Κλειστά τα σχολεία, εστίαση, ψυχαγωγία και δικαστήρια έως τις 7 Ιανουαρίου