ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο κορονοϊός απαγορεύει το σεξ στους αθλητές!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο κορονοϊός απαγορεύει το σεξ στους αθλητές!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν κατά του κορονοϊού, απαγορεύεται η «σωματική επαφή» ανάμεσα στους αθλητές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Οι φήμες για ενδεχόμενη αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν έντονες το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο οι διοργανωτές έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα διεξαχθούν κανονικά, ανεξάρτητα από την πορεία του κορονοϊού.

Βέβαια, όπως έγινε ξεκάθαρο μετά τις οδηγίες που έλαβαν οι αθλητές που θα δώσουν το παρών στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, τα μέτρα κατά της πανδημίας θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά. Σε αυτά υπάρχει ρητή εντολή στους συμμετέχοντες να διατηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και να αποφεύγονται οι σωματικές επαφές.

Σχετικό δημοσίευμα από το yahoo sportsports.yahoo.com

Μολονότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη οδηγία για το σεξ, η φράση «σωματική επαφή» περιλαμβάνει τα πάντα... Χειραψίες, φιλιά, αγκαλιές και φυσικά τη συνουσία. Άλλωστε, στο πλαίσιο αυτό, στο Τόκιο, αναμένεται να μην δοθούν δωρεάν προφυλακτικά στους αθλητές, κάτι που συνέβαινε στις προηγούμενες διοργανώσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα τόνισαν οι διοργανωτές, τα μέτρα είναι υποχρεωτικά για όλους, ακόμα και για τους επισκέπτες που θα έχουν εμβολιαστεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Βόμβα» Γώγου για απαγόρευση κυκλοφορίας στις 6 στην Αττική- «Υπάρχει περίπτωση να συμβεί»