ΣΠΟΡ

Formula 1: Στο νοσοκομείο ο Φερνάντο Αλόνσο – Τον παρέσυρε αυτοκίνητο στην Ελβετία

Formula 1: Στο νοσοκομείο ο Φερνάντο Αλόνσο – Τον παρέσυρε αυτοκίνητο στην Ελβετία

Formula 1: Ατύχημα σε δρόμο της Ελβετίας είχε ο Φερνάντο Αλόνσο, τον οποίο φέρεται να παρέσυρε αυτοκίνητο την ώρα που έκανε ποδήλατο.

Το ατύχημα του Ισπανού «πιλότου» επιβεβαίωσε η ομάδα του στη Formula 1, η Alpine F1 Team με μήνυμα της στα social media.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Φερνάντο Αλόνσο ενεπλάκη σε ατύχημα, ενώ έκανε ποδήλατο στην Ελβετία. Ο Φερνάντο έχει τις αισθήσεις του, είναι καλά και περιμένει να κάνει νέες εξετάσεις αύριο το πρωί. Η Alpine F1 Team δεν θα κάνει κάποια άλλη τοποθέτηση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν αύριο».

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα στο σαγόνι και ζημιά στα δόντια. Ο Αλόνσο έκανε προπόνηση με το ποδήλατο του σε δρόμο κοντά στο Λουγκάνο, όταν τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Βέρνης, όπου την Παρασκευή (12/2) θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Το ευχάριστο είναι ότι δεν προκύπτει από κάπου ότι η ζωή του είναι σε κίνδυνο, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να χάσει το ξεκίνημα της σεζόν στη Formula 1.

Το σχετικό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων: Χιόνια, θυελλώδεις άνεμοι και τσουχτερό κρύο