ΣΠΟΡ

Τάιγκερ Γουντς: Βίντεο από την ώρα του τρομακτικού ατυχήματος – Η πορεία που ακολούθησε (video)

Τάιγκερ Γουντς: Βίντεο από την ώρα του τρομακτικού ατυχήματος – Η πορεία που ακολούθησε (video)

Τάιγκερ Γουντς: Δείτε βίντεο με τον θρύλο του επαγγελματικού γκολφ να οδηγεί το αυτοκίνητο του λίγες στιγμές πριν συμβεί το τρομακτικό ατύχημα.

Ο Γουντς αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο του, το οποίο αναποδογύρισε κι έγινε σμπαράλια. Ο 45χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση, καθώς είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα στα πόδια του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που έκαναν το χειρουργείο, τη μεγαλύτερη ζημιά την έχει υποστεί το δεξί πόδι του, στο οποίο τοποθετήθηκαν μεταλλικές πλάκες και βίδες, καθώς το κόκκαλο είχε σχεδόν διαλυθεί, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

woods-leg.jpg
Το δεξί πόδι του Τάιγκερ Γουντς πριν και μετά την επέμβασηdailymail.co.uk

Να θυμίσουμε ότι χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσει από το SUV, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που τον είδε να φεύγει από το πεντάστερο ξενοδοχείο όπου διέμενε, ο Γουντς έδειχνε ταραγμένος και παραλίγο να χτυπήσει ένα άλλο αυτοκίνητο.

Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το οποίο δείχνει το αμάξι του Γουντς λίγες στιγμές πριν χάσει τον έλεγχο.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε την πορεία που ακολούθησε το SUV που οδηγούσε ο ζωντανός θρύλος του γκολφ μέχρι το σημείο του ατυχήματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Πασχάλης Τσαρούχας στον εισαγγελέα - Καταγγελία σοκ για πασίγνωστο ηθοποιό