ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εμφάνιση για... τίτλο! - Στον τελικό του Μόντε Κάρλο για πρώτη φορά (vid+pics)

Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας ήταν εντυπωσιακός κόντρα στον Ντάνιελ Έβανς, επικράτησε 2-0 σετ (6-2, 6-1) κι εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό του Μόντε Κάρλο.

Την τρίτη του συμμετοχή σε τελικό Masters εξασφάλισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, τον οποίο απέκλεισε σε 69 λεπτά και χάνοντας μόλις τρία game.

Ο Έλληνας τενίστας εμφανίστηκε απόλυτα προετοιμασμένος στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Έβανς, ο οποίος χωρίς να έχει ιδιαίτερες περγαμηνές στα χωμάτινα court, βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «4» ενός Masters.

Αντίστοιχα, ο Τσιτσιπάς μετά το Τορόντο (2018) και τη Μαδρίτη (2019), θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του και στον τελικό του Μόντε Κάρλο! Ο τρίτος στην καριέρα του σε επίπεδο Masters. Όσο για τον αντίπαλο του στον τελικό της Κυριακής (18/4), αυτός θα είναι ένας εκ των Αντρέι Ρούμπλεφ, Κάσπερ Ρουντ.

Στις δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος του ματς, ο Στέφανος, είπε: «Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση μου, υπήρχαν αρκετά πράγματα που μου βγήκαν καλά κι από ένα σημείο κι έπειτα δεν έδινα σημασία στο σκορ. Ο αγώνας, πάντως, ήταν πιο δύσκολος απ' ότι δείχνει το αποτέλεσμα. Χαίρομαι που μου βγήκαν κάποια πράγματα σε κρίσιμα σημεία»

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Είναι υπέροχο που είμαι στον τελικό ενός τόσο λαμπρού τουρνουά, όποιος και να είναι ο αντίπαλος μου θα είναι ένα δύσκολο ματς. Είμαι ευγνώμων που θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω έναν τόσο σημαντικό τίτλο».

Τα highlights

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στη Λήμνο: Νεκρός 23χρονος στρατιώτης που υπηρετούσε τη θητεία του