Στέφανος Τσιτσιπάς: Του... χαμογέλασε η κληρωτίδα! Βλέπει ψηλά στο Roland Garros

Newsbomb

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας δεν θα βρει κανέναν εκ των Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ στο μονοπάτι του προς τον τελικό του Roland Garros.

Ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είδε την κληρωτίδα να του... χαμογελάει, καθώς τοποθετήθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό, αποφεύγοντας την Big-3.

Βασικοί αντίπαλοι του θα είναι οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Ντομινίκ Τιμ, ενώ την τιτανομαχία Ναδάλ – Φέντερερ, μπορούμε να τη δούμε μόνο στην ημιτελική φάση.

Πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά θα είναι ο Ζερεμί Σαρντί, ενώ αν βρεθεί στον δεύτερο γύρο θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού, Σεμπάστιαν Κόντα – Πέδρο Μαρτίνεζ.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τενίστρια που θα περάσει στο κυρίως ταμπλό μέσω προκριματικών στην πρεμιέρα της στο Roland Garros, καθώς κληρώθηκε στο τέταρτο της Σοφία Κένιν (Νο 4 του ταμπλό), την οποία ενδέχεται να συναντήσει στον τέταρτο γύρο. Πριν θα παίξει με Παολίν ή qualifier και στον τρίτο γύρο πιθανώς να βρει αντίπαλο την Ελίζ Μέρτενς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.905 νέα, 39 θάνατοι, 540 διασωληνωμένοι ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved