ΣΠΟΡ

Wimbledon: Ο καιρός αλλάζει τα δεδομένα για Σάκκαρη – Τότε αγωνίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς Μαρία Σάκκαρη

Wimbledon: Για την Τρίτη θα μεταφερθεί όπως όλα δείχνουν ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί κανονικά σήμερα (28/6).

Με προβλήματα λόγω καιρού ξεκίνησε το major τουρνουά στο Λονδίνο, καθώς η βροχόπτωση δεν έχει επιτρέψει να ξεκινήσουν οι αγώνες σε όλα τα court. Αυτό ισχύει και για το Court 12.

Σε αυτό ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ματς της Μαρίας Σάκκαρη με την Αρέντσα Ρους. Μάλιστα, ήταν αυτό που θα έκλεινε και το πρόγραμμα της ημέρας στο συγκεκριμένο γήπεδο, αλλά ο καιρός άλλαξε τα δεδομένα. Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω της βροχής δεν έχει ξεκινήσει κανένα ματς κι ως εκ τούτου η αναμέτρηση της Ελληνίδας τενίστριας οδεύει για την Τρίτη.

Αντίθετα, το ματς Στέφανου Τσιτσιπά με τον Φράνσις Τιάφο θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς το Court 1 διαθέτει οροφή που κλείνει κι ως εκ τούτου δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Μάλιστα, με τη Σαμπαλένκα να δείχνει ότι θα «καθαρίσει» εύκολα το ματς με τη Νικουλέσκου, ο αγώνας του Έλληνα τενίστα αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 16:30. Θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports2HD.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Η μετάλλαξη Δέλτα, o νέος «πονοκέφαλος» της Δέλτα plus και ο ρόλος των εμβολίων