Ολυμπιακοί Αγώνες: Επόμενη στάση... Τόκιο για Τσιτσιπά και Σάκκαρη – «Παρών» και τα Νο1!

Newsbomb

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όσο κι η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρέτησαν πρόωρα το Wimbledon και πλέον το επόμενο μεγάλο ραντεβού τους είναι η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στο Τόκιο.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις (ITF) γνωστοποίησε τις λίστες με τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι όπως αναμενόταν σε αυτές βρίσκονται τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όσο κι η Μαρία Σάκκαρη.

Μιλάμε ουσιαστικά για την τυπική επικύρωση της συμμετοχής των δύο εκπροσώπων μας, οι οποίοι αναμένεται να αγωνιστούν ως ζευγάρι στο μικτό διπλό. Τα 16 ζευγάρια που θα διεκδικήσουν τα μετάλλια θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Αντίθετα, παρά τις ελπίδες που είχαν δημιουργηθεί λόγω των αρκετών αποχωρήσεων, δεν θα υπάρξει ελληνική εκπροσώπηση στα διπλά ανδρών και γυναικών.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα αγωνιστούν επίσης τόσο το Νο1 στους άντρες, Νόβακ Τζόκοβιτς, όσο κι εκείνο στις γυναίκες, Άσλεϊ Μπάρτι. Επίσης, ξεχωρίζουν ο Ρότζερ Φέντερερ, η Ναόμι Οσάκα, αλλά και ο δις «χρυσός» Ολυμπιονίκης Αντι Μάρεϊ.

Το τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο θα διεξαχθεί από 24 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Νεκρή βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια Βιολέτ Γκιγκανό

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved