ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποκλείστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Καθοριστικός ο τραυματισμός του (videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποκλείστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Καθοριστικός ο τραυματισμός του (videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πάλεψε, τραυματίστηκε, αλλά αποκλείστηκε στους «16» του ολυμπιακού τουρνουά τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας μπήκε δυνατά στο ματς με τον Ούγκο Ουμπέρ, ο οποίος όμως έκανε την ανατροπή και με 2-1 σετ (2-6, 7-6(4), 6-2) πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Ο Γάλλος τενίστας εξελίσσεται σε κακό δαίμονα, καθώς κατάφερε να τον κερδίσει για δεύτερη φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης ήταν φυσικά ο τραυματισμός του Τσιτσιπά λίγο πριν το φινάλε του δεύτερου σετ.

Η στιγμή του τραυματισμού «πάγωσε» τους πάντες, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να παλεύει. Ήταν, όμως, φανερό ότι ήταν επηρεασμένος, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ουμπέρ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε ανεβάσει την απόδοση του.

Πέρα από τον τραυματισμό που άλλαξε τα δεδομένα, ο Τσιτσιπάς «πληγώθηκε» κι από τις επιστροφές του στα δύο σετ που έχασε, με αποτέλεσμα να υποπέσει σε 32 αβίαστα λάθη. Κάπως έτσι, μολονότι, μπήκε εντυπωσιακά στο ματς και είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο σετ, δεν μπόρεσε να συνεχίσει την πορεία του κι έτσι «έσβησε» το όνειρο ενός μεταλλίου.

Βέβαια, τόσο ο Τσιτσιπάς, όσο κι η Σάκκαρη θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στο μικτό «διπλό», όπου περίπου στις 11 το πρωί θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο από τον Καναδά, Γκάμπι Νταμπρόφσκι / Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ. Ευχή όλων φυσικά είναι να μην αποτελέσει πρόβλημα για τον Στέφανο ο τραυματισμός στο αριστερό γόνατο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χρονικό της προφυλάκισης - Τι είπε μόλις άκουσε την απόφαση