ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι προσπάθειες των Κοκκαλάνη και Δίβαρη στην ιστιοπλοΐα

Βύρωνας Κοκκαλάνης
AP Images

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης κι η Κατερίνα Δίβαρη συνεχίζουν τις προσπάθειες τους στην κατηγορία σκαφών RS:Χ στην ιστιοπλοΐα.

Ο Κοκκαλάνης παρέμεινε στη 13η θέση της γενικής κατάταξης στους άντρες, μετά την ολοκλήρωση και της 9ης κατά σειρά ιστιοδρομίας στην Ενοσίμα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος έχει 91 βαθμούς ποινής, κατετάγη 18ος, 19ος και 6ος στις σημερινές ιστιοδρομίες και, όπως έχει δικαίωμα, αφαιρεί τη χειρότερη.

Στη γενική κατάταξη προηγείται ο Ολλανδός Μπάντλοε με 26 βαθμούς ποινής (σήμερα τερμάτισε 2ος, 4ος και 1ος) και ακολουθεί ο Ιταλός Ματία Καμπόνι με 34 βαθμούς ποινής (8ος, 13ος, 4ος).

Η Κατερίνα Δίβαρη ανέβηκε άλλη μία θέση στη γενική κατάταξη και βρίσκεται πλέον στην 20η με 130 βαθμούς ποινής (όσους έχει και η Ρωσίδα Άνα Κχβορίκοβα), με την ολοκλήρωση των τριών ιστιοδρομιών της Τετάρτης (28/7). Συγκεκριμένα, στην 7η ιστιοδρομία, η Δίβαρη κατετάγη 23, στην 8η ήταν 15η και στην 9η ήταν 18η, αφαιρώντας στην πορεία την 7η ιστιοδρομία που ήταν η χειρότερή της.

Προηγείται η Βρετανίδα Έμα Ουίλσον με 16 βαθμούς ποινής, την ακολουθει η Γαλλίδα Σαρλίν Πικόν με 19 βαθμούς ποινής, ενώ τρίτη στη γενική κατάταξη μέχρι στιγμής είναι η Κινέζα Γιουνξιού Λου με 22 βαθμούς ποινής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χρονικό της προφυλάκισης - Τι είπε μόλις άκουσε την απόφαση