ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οριακά εκτός του αγώνα μεταλλίων ο Κοκκαλάνης – 11ος ο Μιτάκης στα Finn (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες Olympic Games

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, αλλά έχασε για λίγο την είσοδο του στην πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης των RS:X ανδρών

Μετά την διεξαγωγή των σημερινών τριών ιστιοδρομιών, ο Έλληνας πρωταθλητής, τερμάτισε 7ος στην 10η, 8ος στην 11η και 4ος στη 12η, έχοντας 110 βαθμούς ποινής.

Έτσι στον αγώνα των μεταλλίων συνεχίζουν οι δέκα πρώτοι αθλητές, ενώ προηγείται στη γενική βαθμολογία ο Ολλανδός, Κίραν Μπάτλοε με 33 β/π και ακολουθούν, ο Γάλλος, Τομάς Γκουάρ με 52 β/π και ο Ιταλός, Ματία Καμπόνι με 54 β/π.

Ο Ιωάννης Μιτάκης έχασε μία θέση στη γενική κατάταξη μετά την διεξαγωγή των δύο σημερινών ιστιοδρομιών της κατηγορίας σκαφών Finn στην ιστιοπλοΐα. Συγκεκριμένα, υποχώρησε στη γενική κατάταξη στην 11η θέση (από την 10η που ήταν μετά τις τέσσερις πρώτες ιστιοδρομίες).

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε 11ος στην 5η ιστιοδρομία και 10ος στην 6η έχοντας 44 βαθμούς ποινής. Προηγείται ο Βρετανός, Τζιλ Σκορτ, νικητής και των δύο σημερινών ιστιοδρομιών, με 13 β/π

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποστρατικοποίηση νησιών: «Αφού δεν σέβεστε, θα φοβάστε» - Η Ελλάδα απαντά στον Ερντογάν