ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός ημιτελικών Τσιτσιπάς και Σάκκαρη – Μέτρησε η εμπειρία των Αυστραλών (vids)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός ημιτελικών Τσιτσιπάς και Σάκκαρη – Μέτρησε η εμπειρία των Αυστραλών (vids)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Μαρία Σάκκαρη έδωσαν μεγάλη μάχη κόντρα στους Άσλεϊ Μπάρτι και Τζον Πιρς, αλλά ηττήθηκαν με 2-1 σετ κι έμειναν εκτός ημιτελικών στο μικτό «διπλό».

Την πορεία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες ολοκλήρωσαν οι δύο Έλληνες τενίστες, χωρίς δυστυχώς να μπορέσουν να φέρουν κάποιο μετάλλιο. Τόσο ο Τσιτσιπάς, όσο κι η Σάκκαρη, όμως, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τόσο στο μόνο, όσο και στο διπλό.

Στο μικτό «διπλό» οι δύο εκπρόσωποι μας έφτασαν μια... ανάσα από τη «ζώνη» των μεταλλίων, αλλά τελικά έμειναν εκτός ημιτελικών, καθώς η εμπειρία των Μπάρτι και Πιρς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο τρίτο και καθοριστικό σετ του αγώνα.

Το πρώτο σετ ήταν ισορροπημένο, με τους Μπάρτι και Πιρς να εκμεταλλεύονται τα λάθη της ελληνικής ομάδας κι έφτασαν στο 1-0 με 6-4. Στο δεύτερο, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ξεκίνησαν με break και δείχνοντας εξαιρετική εικόνα πήραν το σετ με 6-4, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κριθεί στο τρίτο και καθοριστικό σετ, το οποίο στο «διπλό» είναι ένα super tie-break στους 10 πόντους.

Η Αυστραλία εμφανίστηκε πιο έτοιμη και με την εμπειρία της έσπασε δύο φορές το ελληνικό σερβίς για να προηγηθεί με 9-3 και τελικά να πάρει τη νίκη με 10-6 παρά την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας.

Η ομάδα των Μπάρτι / Πιρς θα αντιμετωπίσει στους «4» τους Παβλιουτσένκοβα / Ρούμπλεφ που νίκησαν 2-1 σετ (5-7, 7 (7)-6, 8-10) την ιαπωνική των ΜακΛάχλαν / Σιμπαχάρα.

Τα highlights του αγώνα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποστρατικοποίηση νησιών: «Αφού δεν σέβεστε, θα φοβάστε» - Η Ελλάδα απαντά στον Ερντογάν