ΣΠΟΡ

Μίλτος Τεντόγλου: Δείτε την Κερκυραία σύντροφό του που «του σπάει τα νεύρα» (photos)

Μίλτος Τεντόγλου: Δείτε την Κερκυραία σύντροφό του που «του σπάει τα νεύρα» (photos)
Kai Pfaffenbach/Pool Photo via AP

Μίλτος Τεντόγλου: Η αιτία που ο χρυσός Ολυμπιονίκης «πέταξε» στο Τόκιο

Εδώ και λίγες ώρες ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team, βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου. Με άλμα στα 8.41 μέτρα, ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κάνοντας υπερήφανη όλη την Έλλαδα.

Ο 23χρονος Ολυμπιονίκης, έγινε viral με τις δηλώσεις του, καθώς μπορεί να ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου, όμως φάνηκε πολύ… cool, χαρακτηρίζοντάς τον εαυτό του τυχερό και λέγοντας πως οι πέντε πρώτες του προσπάθειες ήταν χάλια.

«Δεν το περίμενα, να πω την αλήθεια και ειδικά έτσι. Νιώθω τυχερός σήμερα. Οι πρώτες 5 προσπάθειες ήταν χάλια, δεν μου έβγαινε τίποτα. Και στο τέλος έκανα την ίδια επίδοση με τον Κουβανό, ο οποίος ήταν καλύτερος από εμένα σήμερα», δήλωσε ο Τεντόγλου και έκανε τα social media να παραληρούν με την μετριοφροσύνη του!

Με αφορμή αυτές τις... χαλαρές δηλώσεις του, οι χρήστες στα social media θυμήθηκαν τι είχε πει για την κοπέλα του πριν από δύο μήνες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, όταν έκανε τρομερές επιδόσεις.

Τότε ο αθλητής από τα Γρεβενά, ανέφερε πως δύναμη του δίνουν οι χορηγοί του αλλά και η κοπέλα του, που του «σπάει τα νεύρα» και εκείνος ξεσπά άλμα εις μήκος.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την κοπέλα του και τη δήλωση που είχε κάνει.

Η νεαρή που «βάζει» το χεράκι της στο να κορυφωθεί η απόδοση του αγαπημένου της, είναι η Βάσω Ντίνη, η οποία είναι στο πλευρό του Τεντόγλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Με καταγωγή από την Κέρκυρα, η όμορφη αθλήτρια γνώρισε τον Μίλτο στον στίβο καθώς στο παρελθόν υπήρξε αθλήτρια του άλματος επί κοντώ. Η Βάσω συνοδεύει τον αγαπημένο της στα ταξίδια του, ενώ βρέθηκε κοντά του και κατά την διάρκεια των αγώνων στο Βερολίνο το 2018.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ιστορικός καύσωνας σαρώνει τη χώρα - Η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 45 βαθμούς