ΣΠΟΡ

Ελλάδα: «Βούλιαξε» την Τουρκία! Με το απόλυτο στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Ελλάδα
koe.org.gr

Πόλο: Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον Β' όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης η εθνική ομάδα νεανίδων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 32-1 της Τουρκίας και πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα ματς, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8».

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου ήταν εμφανώς καλύτερες από την αδύναμη αντίπαλο της, που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσουν, με το τελικό σκορ να αποδεικνύει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Με τη νίκη αυτή, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τερμάτισε στην πρώτη θέση του Β' ομίλου και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αντίπαλος στον προημιτελικό της Παρασκευής (27/8, 19.00 ώρα Ελλάδας) θα είναι ο νικητής του αγώνα χιαστί Α3-Γ2 (το πιθανότερο σενάριο είναι το Σερβία-Κροατία).

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 1-32

Τα οκτάλεπτα: 0-12 , 1-8 , 0-7 , 0-5

Τουρκία: Γίγκιτερ, Γκούρελι, Σίμσεκ, Ντάνισμεντ, Μογκουλτάι, Σαγκλάμ, Γιαραγιάν, Τσιλ, Καλεαγκάσι, Ναρίν, Τούνα, Πεχλιβάνογλου 1, Γκούνγκορ

Ελλάδα: Καραγιάννη, Ανδρεάδη 1, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 1, Τσιμάρα 2, Χαλδαίου 7, Κουρέτα 6, Κάσσαρη 1, Τριχά 2, Λασκαρίδου 6, Κυριακάκη 3, Μήτσου 2

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στη Μεσαρά: Επίθεση στον Ρουμάνο από συγγενείς του 39χρονου - Λιποθύμησε η μητέρα του