ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς – Μαρία Σάκκαρη: Για τη διάκριση στο US Open! Οι αντίπαλοι τους στην πρεμιέρα

Στέφανος Τσιτσιπάς Μαρία Σάκκαρη
AP Images

US Open: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν με στόχο τη διάκριση – Δείτε τους αντιπάλους τους στην πρεμιέρα.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης θα τεθεί αντιμέτωπος με το άλλοτε Νο1, Άντι Μάρεϊ, ο οποίος μετράει τρεις τίτλους σε major τουρνουά και δύο χρυσά μετάλλια.

Ο Βρετανός τενίστας δεν έχει βέβαια την αίγλη του παρελθόντος, κάτι που δείχνει και το γεγονός ότι βρίσκεται στο Νο114 του κόσμου. Όπως και να έχει, πάντως, δεν παύει να είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος θέλει να «σπάσει» την... κατάρα του US Open, σε περίπτωση που περάσει θα αντιμετωπίσει τον νικητή του γαλλικού «εμφυλίου», Ερμπέρ – Μαναρινό. Αν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά τότε αντίπαλος του θα είναι λογικά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Όσον αφορά στη Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστιουκ από την Ουκρανία. Η μόλις 19 ετών τενίστρια βρίσκεται στο Νο58 κι οι δυο τους θα συναντηθούν για πρώτη φορά. Σε περίπτωση που περάσει στον δεύτερο γύρο θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Σεβάστοβα – Σινιάκοβα, ενώ αν προχωρήσει κι άλλο λογικά θα βρει στον δρόμο της την Πέτρα Κβίτοβα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Νέα έκρηξη στην Καμπούλ - Με παγιδευμένο αυτοκίνητο η τρίτη επίθεση