Μαξ Φερστάπεν: Η καλλονή σύντροφός του από τη Βραζιλιά και η σχέση της με τη Formula 1

Μάριος Καλογερόπουλος

O Μαξ Φερστάπεν πλέει σε πελάγη ευτυχίας τόσο για τον τίτλο που κατέκτησε στη Formula 1 όσο και για την Βραζιλιάνα σύντροφό του
AP PHOTO

O Μαξ Φερστάπεν πλέει σε πελάγη ευτυχίας τόσο για τον τίτλο που κατέκτησε στη Formula 1 όσο και για την Βραζιλιάνα σύντροφό του

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας του αλλά και της προσωπικής του ζωής περνάει ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος από το απόγευμα της Κυριακής είναι ο νέος πρωταθλητής της Formula 1 μετά το χιτσοκικό φινάλε στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι.

Κι αν για την επιτυχία του στις πίστες ο Μαξ Φερστάπεν έχει να ευχαριστεί την ομάδα της Red Bull με το μονοθέσιο της οποίας έγινε ο πρώτος Ολλανδός οδηγός που κατακτά τίτλο πρωταθλητή στη Formula 1, για την προσωπική του ευτυχία έχει να ευχαριστεί την 32χρονη Κέλι Πικέ από τη Βραζιλία.

Φερστάπεν και Πικέ είναι ζευγάρι από τα τέλη του 2020 και η σχέση τους, σύμφωνα με την Sun, είναι στα καλύτερά της. Η Πικέ, η οποία γεννήθηκε στη Γερμανία, είναι μοντέλο με έντονη παρουσία στο Instagram αλλά και μητέρα ενός παιδιού.

Οι δύο τους αποκάλυψαν ότι είναι ζευγάρι με μια ανάρτηση στο Instagram στην αλλαγή του χρόνου για το 2021. «Καλή χρονιά σε όλους. Ας κάνουμε το 2021 μια αξέχαστη χρονιά με διάφορους τρόπους» είχε γράψει τότε ο 24χρονος Φερστάπεν.

Η Πικέ, πάντως, έχει στενή σχέση με την Formula 1 καθώς είναι η κόρη του Νέλσον Πικέ, ενός από τους μεγαλύτερους οδηγούς στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς στη δεκαετία του 1980 κέρδισε τρεις τίτλους παγκόσμιου πρωταθλητή με την Brabham.

Ο 69χρονος Πικέ συνάντησε, μάλιστα, τον Φερστάπεν τον Νοέμβριο με τον Ολλανδό οδηγό να αποκαλύπτει στη συνέχεια ότι δεν ζήτησε καμία συμβουλή από τον πατέρα της συντρόφου του. «Γνωρίζω τι έκανε με το αυτοκίνητο και δεν χρειάζεται να ρωτήσω κάτι περισσότερο. Καλύτερα να περνάμε την ώρα μας οικογενειακά» είχε δηλώσει ο Μαξ Φερστάπεν μετά τη συνάντηση με τον Νέλσον Πικέ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης: Τι αλλάζει για τους άνω των 60 ετών - Τι ισχύει από σήμερα

Κακοκαιρία: Έρχεται ο καιρός του βοριά – Η πρώτη εκτίμηση Μαρουσάκη για τα Χριστούγεννα

Καληνύχτα Γιώργο Παπανδρέου – Η οδυνηρή ήττα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved